Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

13

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιάρα Φεράνι διαζύγιο: Διατροφή σοκ ζητά η influencer
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιάρα Φεράνι διαζύγιο: Διατροφή σοκ ζητά η influencer

Πολεμικό διαζύγιο για Κιάρα Φεράνι και Fedez -Η συνάντηση στον δικηγόρο, διατροφή-ίλιγγο ζήτησε η influencer

Τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου φαίνεται πως έχουν προχωρήσει η Κιάρα Φεράνι και ο πρώην σύζυγός της Fedez, καθώς συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους προκειμένου να διευθετήσουν τα οικονομικής φύσεως θέματα. Οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού είχαν αρχίσει από τους πρώτους μήνες του 2024, μετά το σκάνδαλο με το πανετόνε της influencer, που λέγεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου, καθώς, σύμφωνα με δικά της άτομα, ο σύζυγός της δεν τη στήριξε στην κρίση αυτή που πέρασε η καριέρα της. Έκτοτε παραχώρησαν και οι δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις, με την Κιάρα να ομολογεί με δάκρυα στα μάτια της πως «κατέρρευσε ο κόσμος της», ενώ ο Fedez απαντά στις φήμες περί απιστίας. Το καλοκαίρι το πρώην ζευγάρι το πέρασε χωριστά. Η Κιάρα Φεράνι έκανε τουρ σε ελληνικά νησιά, ενώ ο ράπερ χαλάρωσε μαζί με τα παιδιά του.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Παρπίλια στο δημόσιο προφίλ του, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε παρουσία των δικηγόρων τους. «Τις τελευταίες ημέρες έγινε ο πρώτος γύρος για τον χωρισμό παρουσία δικηγόρων και μακρινές ματιές μεταξύ του Fedez και της Κιάρα Φεράνι». Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της τεταμένης συζήτησης, ανέφερε πως «δεν υπήρξαν λόγια χαλάρωσης ή οποιαδήποτε προσέγγιση» και πως ήταν πολύ δύσκολο «να διατηρηθεί μια γαλήνια συζήτηση σε χαλαρό τόνο».

Η συμφωνία που έκλεισαν Φεράνι – Fedez για τα παιδιά τους

Πάντως, παρά την κακή ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τον Γκαμπριέλε Παρπίλια, το πρώην ζευγάρι κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία, κατά την οποία η influencer και επιχειρηματίας «θα είναι πλήρως υπεύθυνη για τη διατροφή των παιδιών, απορρίπτοντας σαφώς και κατηγορηματικά κάθε είδους βοήθεια, πάντα σε σχέση με τη διατροφή». Ο Fedez, από την άλλη, θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα. Όμως, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει αντικρουόμενες λεπτομέρειες. Ο ηθοποιός Φαμπρίτσιο Κορόνα ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Fedez, εξιστορώντας τι πραγματικά συνέβη (σύμφωνα με τον ίδιο) κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης του πρώην ζευγαριού.

Η υπερβολική πρόταση της Κιάρα Φεράνι

Όπως λοιπόν έγραψε στην ιστοσελίδα Dillinger News και το αναμεταδίδουν ιταλικά έντυπα, «το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου Missaglia. Ο Φεντερίκο ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ του Φεντερίκο και της Κιάρα ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του». Και συνεχίζει: «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Σύμφωνα πάντα με τον Κορόνα, το ποσό που ζήτησε η Φεράνι και το οποίο αναφερόταν στη διατροφή των παιδιών λέγεται ότι προκάλεσε αμφιβολίες στους δικηγόρους του Fedez. Όταν ρώτησαν «σε ποια βάση είχε καταλήξει η influencer στον ποσοτικό προσδιορισμό αυτού του ποσού, ο δικηγόρος της δυσκολεύτηκε να απαντήσει. Στο σημείο αυτό, πάντα σύμφωνα με τον Κορόνα, οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν ένα ποσό μεταξύ 5.000 και 6.000 ευρώ τον μήνα. Η ακριβής συμφωνία -και αν κατέληξαν σε κάποια στο πρώτο τους ραντεβού με τους δικηγόρους τους- παραμένει ακόμα άγνωστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις