Νάντια Γιαννακοπούλου: Η εκλογή ηγεσίας είναι μια αναγκαία πολιτική κίνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η εκλογή ηγεσίας είναι μια αναγκαία πολιτική κίνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Στόχος μας είναι όχι μόνο να νικήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά να είμαστε ο υπεύθυνος εναλλακτικός πόλος που θα σταθεί δίπλα στους πολίτες», τόνισε η κυρία Γιαννακοπούλου

15.09.2024 | 17:39

Καθαρές κουβέντες και θέσεις είναι το «σύνθημα» της Νάντιας Γιαννακοπούλου με το οποίο τιτλοφόρησε την ομιλία της απευθυνόμενη στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στόχος μας, είπε η υποψήφια αρχηγός, είναι όχι μόνο να νικήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά να είμαστε ο υπεύθυνος εναλλακτικός πόλος που θα σταθεί δίπλα στους πολίτες και θα δώσει λύσεις στα προβλήματά τους. Η κυρία Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην επιλογή της να θέσει τα ζητήματα που κράτησαν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση από το βράδυ των ευρωεκλογών. «Το γεγονός ότι κατακρίνομαι γι’ αυτήν την απόφασή μου, είναι αυτή που αποτέλεσε την θρυαλλίδα εξελίξεων, στρέφοντας τις προσδοκίες των πολιτών ξανά στο ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. «Μπορεί να ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη η συμμετοχή», πρόσθεσε και δεσμεύτηκε για πράξεις ενότητας την επόμενη μέρα.

Η κυρία Γιαννακοπούλου απάντησε στα σχόλια κατά των «αμφισβητιών» του από τον κ. Ανδρουλάκη και αναφέρθηκε στην «εικόνα» του πολιτικού σκηνικού και στις αλλαγές που πρέπει «να τολμήσει το ΠΑΣΟΚ». Η Νέα Δημοκρατία -διαπίστωσε- είναι σε καθοδική πορεία. «Δεν πάει άλλο κύριε Μητσοτάκη με την αντιλαϊκή πολιτική σου, με την ακρίβεια και όλα τα προβλήματα», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο ως δύναμη του λαϊκισμού και της εχθροπάθειας». «Χάσαμε ευκαιρίες, γι’ αυτό και ήταν απαραίτητη μια μεγάλη συζήτηση για τα λάθη μας. Αυτές οι εκλογές είναι μια αναγκαία πολιτική κίνηση. Δεν μας έκανε χάρη κάποιος», επέμεινε ασκώντας σκληρή κριτική στο Νίκο Ανδρουλάκη. «θα ήταν πολιτικός αυτοχειριασμός η σύγκλιση με τον υπό διαλυση ΣΥΡΙΖΑ», και ζήτησε από τους άλλους υποψήφιους να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σχετικά με τις συνεργασίες.

Exit mobile version