“Παγίδα” σε 25χρονο από συμμορία ληστών, με δόλωμα μια κοπέλα στο διαδίκτυο

ΕΛΛΑΔΑ

“Παγίδα” σε 25χρονο από συμμορία ληστών, με δόλωμα μια κοπέλα στο διαδίκτυο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Πώς του την έστησαν

16.09.2024 | 18:11

«Γνώρισε» μια κοπέλα μέσω του Instagram και συμφώνησε να συναντηθούν δια ζώσης, να γνωριστούν, να συζητήσουν. Όταν όμως ο άτυχος 25χρονος έφθασε στο σημείο του ραντεβού, που όπως αποδείχθηκε ήταν κυριολεκτικά «στα τυφλά», τον περίμενε, όχι η κοπέλα, αλλά ο… εφιάλτης!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος στις Μουρνιές των Χανίων, εκεί που είχε ορίσει η άγνωστη «γυναίκα» το σημείο του ραντεβού «για να είναι απόμερο», εμφανίστηκαν μπροστά του έξι νεαροί κουκουλοφόροι, κάποιοι εκ των οποίων, όπως εκτιμάται, ανήλικοι και του επετέθησαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα! Σκοπός τους να τον ληστέψουν, μιας και είχε ερωτηθεί από την κοπέλα «δόλωμα» της άγριας συμμορίας, αν συνήθως μετέφερε χρήματα πάνω του!

Τον άφησαν αιμόφυρτο 

Του άρπαξαν εν τέλει το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του, τον άφησαν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος αιμόφυρτο και έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι. Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία των Χανίων από τον ίδιο τον 25χρονο και τον πατέρα του, που πληροφορήθηκε συγκλονισμένος την περιπέτεια του νεαρού, έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων της άγριας συμμορίας πριν προλάβει να στήσει νέα παγίδα σε άλλον νέο. Σύμφωνα με όσα είπε και κατήγγειλε στο Zarpanews ο πατέρας του 25χρονου, το άτυχο παιδί είχε γνωρίσει μια δήθεν κοπέλα στο Instagram, η οποία του έκλεισε ραντεβού δια ζώσης, στις 9 το βράδυ Σαββάτου, σε σχολείο των Μουρνιών.

Πήδηξαν τα κάγκελα 

Ωστόσο εκεί, συνέχισε, αντί για την κοπέλα, εμφανίστηκαν έξι νεαροί, πιθανότατα ανήλικοι, με full face κουκούλες, οι οποίοι πήδηξαν στον αύλειο χώρο του σχολείου, περικύκλωσαν τον 25χρονο και με απειλές, μπουνιές και κλωτσιές του άρπαξαν το κινητό και το τσαντάκι μέσης. Αφού το άνοιξαν, του έδωσαν την ταυτότητά του και τις πιστωτικές κάρτες και το πήραν μαζί με το πορτοφόλι με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μέσα Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ το παιδί εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτο.

Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις καθώς ζαλιζόταν και είχε χτυπήσει στο κεφάλι και παρέμεινε εκεί αρκετές ώρες για παρακολούθηση. «Πιθανόν θα έπρεπε να είναι πιο καχύποπτος», είπε ακόμη ο πατέρας, ο οποίος πρόσθεσε ότι «φυσικά ο λογαριασμός όπου μιλούσε έκλεισε αμέσως γιατί ήταν ψεύτικος, ενώ οι ερωτήσεις αυτών που οργάνωναν τη ληστεία ήταν αν συνήθως έχει λεφτά μαζί του». Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα περιστατικό απίστευτης βιαιότητας και διερωτήθηκε αν το παιδί είχε προβάλει μεγαλύτερη αντίσταση πού θα είχαν φτάσει.

Exit mobile version