Θεσσαλονίκη: Εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του – Εκείνη ενεργοποίησε το «panic button»

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του – Εκείνη ενεργοποίησε το «panic button»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η γυναίκα κατήγγειλε πως άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί πως θα της πάρει τα παιδιά

16.09.2024 | 23:15

Στο σπίτι της πρώην συντρόφου του εισέβαλε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας πως θα της πάρει τα παιδιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι από την πόρτα της κουζίνας και άρχισε να την απειλεί και να τη βρίζει. «Άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί, φοβήθηκα ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει για αυτό πάτησα το panic button», κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Παράλληλα, εξήγησε ότι φοβάται να κοιμηθεί στο σπίτι και εγκατέστησε την συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό της, μετά από άλλο επεισόδιο που είχε προηγηθεί. Ο άνδρας, με ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς έναντι της πρώην συντρόφου του,  καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή.

Κατά την απολογία του, ανέφερε ότι έφτασε σε αυτό το σημείο επειδή είχε να δει τα παιδιά του έναν μήνα. «Τα παιδιά με αγκάλιασαν και την ώρα που μιλούσαμε εκείνη πάτησε το κουμπί και ήρθε η αστυνομία», σημείωσε ενώ αρνήθηκε ότι απείλησε την γυναίκα.

Exit mobile version