Πατούλης γάμος: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου

LIFESTYLE

Πατούλης γάμος: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη»

16.09.2024 | 17:23

Έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, φέρεται να είναι η Μαρίνα Σταυράκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής του. Στο «Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δέχτηκε τα συγχαρητήρια της δημοσιογράφου της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, και ξεκαθάρισε, απαντώντας σε ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Νάνσυ Κοίλου περιμένει δίδυμα, ότι «ένα είναι (σ.σ. το παιδί), ένα και καλό».

Γιώργος Πατούλης: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου

Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής σχεδιάζει να παντρευτεί με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασισθεί αν ο γάμος θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού τους, με τη σύντροφό του να διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ίδιος, επικαλούμενος σχετικές πληροφορίες, είπε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα είναι θρησκευτικός, καθώς ο Γιώργος Πατούλης δεν θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, αλλά επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάνσυ Κοίλου.

Τον λόγο τότε πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μετέφερε μία είδηση από την πλευρά της πρώην συζύγου του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνας Σταυράκη, αναφέροντας πως είναι «έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της». «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, διότι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν στο παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, γιατί είναι προσωπικά. Πάντως, η πρώην κυρία Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη, είναι έξαλλη, γιατί σου λέει τώρα βρήκε την πιτσιρίκα, τρέχει από εδώ και από εκεί, θα είναι εντάξει με τον γιο του;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κούγιας ανέλαβε ως πελάτισσα την Μαρίνα Σταυράκη

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε ως πελάτισσα την Μαρίνα Σταυράκη, η οποία του αποκάλυψε ορισμένες σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με την στάση του πρώην συζύγου της απέναντι στην ίδια αλλά κυρίως στον γιο της. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο γνωστός δικηγόρος έδωσε μια γρήγορη συνέντευξη. “Έχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον πρώην σύζυγό της. Εγώ σοκαρίστηκα από αυτά που μου είπε και δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Θα προσπαθήσω να βρω τον κύριο Πατούλη, για να λύσουμε συμβιβαστικά την διαφορά. Αλλιώς, εάν είναι αλήθεια αυτά που μου έχει αποκαλύψει η κυρία πρώην Πατούλη – Σταυράκη, νομίζω θα υπάρχουν, πραγματικά, για πολύ καιρό ειδήσεις”.

“Η κυρία Πατούλη είναι αυτάρκης. Δεν έχει πάρει δηλαδή από τον κύριο Πατούλη ούτε 1 ευρώ διατροφή. Έχει προσωπικά εισοδήματα από ακίνητα τα οποία έχει, δε διεκδίκησε ποτέ ούτε περιουσία ούτε τίποτα. Βεβαίως, μου έχει πει ότι ο κύριος Πατούλης έχει μια τεράστια περιουσία, αλλά… Είναι σοκαριστικό το γεγονός, αν είναι αλήθεια, ότι έχει εγκαταληφθεί το παιδί στη φροντίδα μόνο της μητέρας του και ότι (αν είναι αλήθεια) ο κύριος Πατούλης δεν έχει ενδιαφερθεί καθόλου για αυτό το 19χρονο παιδί, το οποίο βρίσκεται σε μια ποιοτική καμπή της εξελίξεώς του σαν προσωπικότητα, με τις σπουδές του και είναι αδιανόητο ο πατέρας του να μην ενδιαφέρεται για το παιδί αυτό.”

 

Exit mobile version