Τουτουντζής γάμος: «Την επόμενη ημέρα, μας καταριόταν όλο το Instagram»

LIFESTYLE

Τουτουντζής γάμος: «Την επόμενη ημέρα, μας καταριόταν όλο το Instagram»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τουτουντζής γάμος: «Όλοι οι ειδικοί μας είπαν πως δεν θα επηρεαστούν τα παιδιά μας», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

16.09.2024 | 18:17

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Katerina της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα το πρωί (16.09.2024) ο Παντελής Τουτουντζής που μίλησε για τον γάμο του με τον Νάσο Τσιβγούλη που έγινε σε παραλία κοντά στα Μάταλα στην Κρήτη. Ο γνωστός make up artist μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και για το άγχος των δικών του ανθρώπων που αναρωτιόντουσαν το αν θα μπορέσει ποτέ να παντρευτεί. «Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο του γάμου μου συγκινούμαι γιατί υπάρχει μία backstage ιστορία.

Τα κορίτσια που είμαστε φίλες από 11 χρονών, όταν συζητούσαμε για τους γάμους σαν παιδάκια, πάντα μου έλεγαν: “Και εσύ τι θα κάνεις; Δεν θα παντρευτείς; Δεν θα έχουμε ποτέ αυτήν την ασφάλεια;”. Έπεσαν σε λυγμούς στον γάμο. Φίλοι που με αγαπάνε με είδαν να δικαιώνομαι. Δεν μπορώ να μείνω στα αρνητικά. Μία μέρα μετά τον γάμο είδα στο Instagram κατάρες. Μου έλεγαν να ψοφήσουμε και ότι είμαστε ντροπή της κοινωνίας. Όλη ημέρα έσβηνα σχόλια. Σχετικά με τα δύο παιδιά τους και πως μπορεί να επηρεάστηκαν από τον γάμο και την ύπαρξη δύο μπαμπάδων είπε: «Πολύ πριν δημιουργήσουμε την οικογένειά μας, έτρεξα σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους και ρωτήσαμε πως μπορεί να επηρεάσει όλο αυτό. Όλοι ομόφωνα είπαν ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη και ασφάλεια.

Δεν έχουμε σταματήσει τις συνεδρίες. Κάθε ημέρα είναι διαφορετική ημέρα. Θέλω να αυτοβελτιώνομαι. Αυτό είναι φροντίδα και αγάπη και πρέπει να το κάνουν όλα τα ζευγάρια», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Exit mobile version