Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

16

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βενσάν Κασέλ – Νάρα: Έγκυος η κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βενσάν Κασέλ – Νάρα: Έγκυος η κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του

Βενσάν Κασέλ - Νάρα: Πατέρας για τέταρτη φορά

Πατέρας για 4η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Βενσάν Κασέλ, καθώς η κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφός του Νάρα Μπαπτίστα περιμένει το πρώτο της παιδί. Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε τον Απρίλιο του 2023 από την δεύτερη σύζυγό του Τίνα Κουνακέι, εθεάθη για πρώτη φορά με την νέα του σύντροφο, την 27χρονη Νάρα τον περασμένο Νοέμβριο. Και χθες, το μοντέλο, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στο Instagram. Ποζάροντας με ένα μαύρο φόρεμα με σατέν τριγωνικό σουτιέν στο μπούστο, το μοντέλο έγραψε: «Η μητέρα σου σε περιμένει…».

Πατέρας για τέταρτη φορά ο Βενσάν Κασέλ

Υπενθυμίζεται πως ο Βενσάν Κασέλ είναι ήδη πατέρας τριών κοριτσιών – της 19χρονης Ντέβα και της 13ρονη Λεονί, τις οποίες απέκτησε με τη Μόνικα Μπελούτσι, καθώς και της 5χρονης Αμαζονί, την οποία απέκτησε με την Τίνα Κουνακέι το 2019. Όσο για τη σχέση του με την Μπαπτίστα, ο Βενσάν φάνηκε να επιβεβαιώνει πως είναι ζευγάρι τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Έναν μήνα μετά εθεάθησαν τρελά ερωτευμένοι να απολαμβάνουν ένα δείπνο για τα γενέθλιά της στη Ρώμη.

«Είμαι ευτυχισμένος»

Ο Βενσάν μίλησε μάλιστα πρόσφατα για το πόσο ευτυχισμένος είναι. Σε ανάρτησή του στο Instagram, μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και βίντεο από ένα ταξίδι του στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Απλά ήθελα να είμαι ευτυχισμένος… Είμαι» με την Νάρα να απαντά στα σχόλια «Amor», που σημαίνει αγάπη στα ισπανικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις