Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Φυλής: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για παιδιά
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Φυλής: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για παιδιά

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά του Δήμου Φυλής

Στο Δήμο Φυλής θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, “Το χαμόγελο του Παιδιού” πραγματοποιώντας δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές, παιδιατρικές, ωτορινολαρυγγολογικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις στα παιδιά-μαθητές του Δήμου Φυλής.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος καλεί τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους, επισημαίνοντας «πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατί αναγνωρίζουμε την τεράστια σημασία της πρόληψης αλλά και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας. Αξιοποιούμε το Πρόγραμμα Δωρεάν Προληπτικής Ιατρικής “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” για τα παιδιά του Δήμου Φυλής και καλούμε τους γονείς να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και να δηλώσουν συμμετοχή».

Για τα ραντεβού οι δημότες πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας 210 – 2482155 από τις 8.30π.μ. έως τις 15.00μ.μ.

Στα παιδιά που θα εξεταστούν δωρεάν θα δοθεί βεβαίωση για τη δικαιολόγηση των απουσιών στο σχολείο καθώς και ατομικό δελτίο εξέτασης. Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής- Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις