Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Συντετριμμένοι Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης

ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Συντετριμμένοι Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Πλήθος ηθοποιών συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου

17.09.2024 | 16:10

Φίλοι του, συνάδελφοί του ηθοποιοί και φυσικά η κόρη του Σμαράγδα με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη αποχαιρέτησαν τον Ντίνο Καρύδη. Πλήθος ηθοποιών συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν τον Ντίνο Καρύδη με τη σπουδαία καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο και ως πρόσφατα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν η συντετριμμένη κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και ο βαθιά συγκινημένος Θοδωρής Αθερίδης, με τον ηθοποιό να στηρίζει την σύντροφό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού.

Ιδιαίτερα συγκινητικό και το στεφάνι με την αφιέρωση στον πατέρα της, της Σμαράγδας Καρύδη, με λόγια τρυφερά. «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα», έγραφε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία χθες είχε αποχαιρετήσει τον πατέρα της και μέσω ανάρτησης στο Instagram με μια φωτό και λόγια τρυφερά.

Συντετριμμένη και η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου που κλήθηκε σήμερα να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που επί δεκαετίες έζησαν μαζί και έφτιαξαν μια ευτυχισμένη οικογένεια με πρωταγωνίστρια την κόρη τους Σμαράγδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version