Πρώτη στην Ιατρική 2024: Η Στρατονίκη Βελισσαρίδη «αποκαλύπτει» το μυστικό της επιτυχίας

ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη στην Ιατρική 2024: Η Στρατονίκη Βελισσαρίδη «αποκαλύπτει» το μυστικό της επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Δεν είχα πρόγραμμα, απλά έκλεισα όλα τα social media»

17.09.2024 | 07:33

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αριστούχος που έσπασε τα “κοντέρ” στις πανελλαδικές εξετάσεις και μπήκε πρώτη στην Ιατρική. Η Στρατονίκη Βελισσαρίδη, με τρία 20άρια και ένα 19άρι στις πανελλαδικές εξετάσεις, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.820 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις , εξασφαλίζοντας έτσι επάξια την είσοδό της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Απόφοιτη του προτύπου γενικού λυκείου Αγίων Αναργύρων, η Στρατονίκη είναι πλέον φοιτήτρια της Ιατρικής και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για την επίδοσή της.

Σημειώνεται ότι η Ιατρική Σχολή Αθηνών, η οποία διατηρεί σταθερά την υψηλότερη βάση εισαγωγής, φέτος απαιτούσε τουλάχιστον 18.775 μόρια για την εισαγωγή. Η 18χρονη Στρατονίκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star και μίλησε για τη μεγάλη προσωπική επιτυχία της και τα όνειρά της. Αναφερόμενη στην επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις φέτος είπε: «Δεν είχα πρόγραμμα, γιατί δεν μου έβγαινε ποτέ. Καθόμουν στο γραφείο μου και διάβαζα όσο χρειαζόταν. Αν κάτι θυσίασα αυτό ήταν ο ύπνος μου».

Ακόμα, όπως υποστήριξε, έκλεισε από τον Μάρτιο τα social media προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή της. Τέλος, αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, καθώς της άρεσε το διάβασμα και ήταν από τους άριστους μαθητές. Αυτό όμως δεν την πτόησε.

Exit mobile version