Αναλφαβητισμός: Ο Στεφ Κάρι αναδεικνύει το θέμα στο ντοκιμαντέρ «Sentenced»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναλφαβητισμός: Ο Στεφ Κάρι αναδεικνύει το θέμα στο ντοκιμαντέρ «Sentenced»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αναλφαβητισμός: Ο αναλφαβητισμός είναι ένα ζήτημα με το οποίο ασχολούνται ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και η σύζυγός του μέσω του ιδρύματός τους

17.09.2024 | 08:10

Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στέφεν Κάρι ετοίμασε ένα νέο, προσωπικό πρότζεκτ για το Peacock του NBCUniversal. Ο Στέφεν Κάρι και η σύζυγός του Αϊσα Κάρι είναι παραγωγοί νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Sentenced» για την υπηρεσία streaming. Το ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζεται «μια καθηλωτική εξερεύνηση της επιδημίας του παιδικού αναλφαβητισμού μέσα από μια σειρά από ιστορίες που συνδέονται». Κάθε ιστορία κινηματογραφείται από τη σκοπιά ενός διαφορετικού ανθρώπου που δεν έμαθε ποτέ να διαβάζει. Ο αναλφαβητισμός είναι ένα ζήτημα με το οποίο ασχολούνται οι Στέφεν και Αϊσα Κάρι μέσω του ιδρύματός τους, «Eat. Learn. Play».

Το ντοκιμαντέρ θα ευαισθητοποιήσει περισσότερο για το θέμα και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στα παιδιά και τις οικογένειές τους. «Τίποτα δεν είναι πιο θεμελιώδες ή πιο σημαντικό για την επιτυχία ενός παιδιού στη ζωή από την ικανότητα να μαθαίνει και να αγαπά να διαβάζει», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Στέφεν και Αϊσα Κάρι. «Όταν αυτό δεν υπάρχει, αφαιρείτε την ευκαιρία από ένα άτομο να εκπληρώσει πλήρως τις δυνατότητές του, κάτι που αναδεικνύεται στο “Sentenced”. Είμαστε ευγνώμονες για την ομάδα δημιουργών ταινιών και ακτιβιστών για την αντιμετώπιση του αναλφαβητισμού που συμμετέχουν σε αυτήν την ταινία που μοιράζονται έναν κοινό στόχο την προώθηση του αλφαβητισμού και την αλλαγή των ανισοτήτων που υπάρχουν» σημείωσαν. Το Sentenced είναι παραγωγής της Unanimous Media του Κάρι για το Peacock.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Exit mobile version