Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πατάτα Airbnb: Το πιο παράξενο κατάλυμα
ΚΟΣΜΟΣ

Πατάτα Airbnb: Το πιο παράξενο κατάλυμα

Πατάτα Airbnb: Οι ανέσεις περιλαμβάνουν ένα ειδικά κατασκευασμένο queen-size κρεβάτι, κουζινάκι, εσωτερικό τζάκι, κλιματισμό και παλιούς δίσκους

Το Άινταχο είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με το Μπόιζι να αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσά του. Αυτό που ίσως δεν γνώριζες είναι πως το Άινταχο είναι γνωστό για τις πατάτες του. Δισεκατομμύρια κιλά πατάτας καλλιεργούνται και παράγονται κάθε χρόνο, κάτι που την έχει μετατρέψει σε σύμβολο του τόπου. Βέβαια, οι ντόπιοι δεν μένουν μόνο σε αυτό. Σκέφτηκαν, λοιπόν, να αξιοποιήσουν την εμβληματική τους πατάτα και με έναν άλλο τρόπο: να τη μετατρέψουν σε Airbnb. Έτσι, δημιούργησαν το Big Idaho Potato Hotel, στο οποίο το απόλυτο comfort food μετατρέπεται σε σκηνικό άνετων διακοπών.

Το συγκεκριμένο κατάλυμα βρίσκεται στο Μπόιζι και έχει φυσικά σχήμα πατάτας. Μόνο που έχει μήκος 8.5 μέτρα και πλάτος 3.5 μέτρα, ενώ ζυγίζει έξι τόνους. Στο εσωτερικό του, ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός με ροζ πινελιές και άφθονα φυτά εσωτερικού χώρου. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν ένα ειδικά κατασκευασμένο queen-size κρεβάτι, κουζινάκι, εσωτερικό τζάκι, κλιματισμό και παλιούς δίσκους για να φτιάχνουν τη διάθεση. Όπως είναι φυσικό, η πατάτα βρίσκεται σε ένα τεράστιο χωράφι μέσα σε 400 στρέμματα αγροτικής γης του Άινταχο. Όσο για το κόστος διαμονής; Μπορείς να κοιμηθείς εκεί με περίπου 180 ευρώ τη βραδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις