Ζώδια σήμερα 17/9: Προβλέψεις για την Τρίτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 17/9: Προβλέψεις για την Τρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 17/9: Πώς θα είναι η μέρα σου;

17.09.2024 | 09:39

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις τα πράγματα εύκολα σήμερα. Με μια έκλειψη αύριο και τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είναι η καλύτερη στιγμή να χαλαρώσεις και να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά. Μπορεί να αισθάνεσαι ευχάριστα επιθυμητή και ένα ονειρικό πλαίσιο του μυαλού σου χρησιμεύει ως μια ωραία παράκαμψη από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ίσως αναρωτιέσαι πως νιώθει κάποιος για σένα ή πόσο βαθιά είναι μια δέσμευση. Αν και δεν πρέπει να επιτρέπεις σε αόριστες ανησυχίες και αμφιβολίες να σε κρατούν πίσω, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη μέρα για να κάνεις επιλογές για σημαντικά θέματα.

Ταύρος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της φιλίας σου αναζητάς ευχάριστες συνδέσεις. Μπορεί να υπάρχουν πολλές θεωρίες, αλλά ελάχιστες που μένουν σήμερα, καθιστώντας πιθανότατα καλύτερο να απολαμβάνεις ιδέες που σου έρχονται χωρίς να επενδύσεις πάρα πολλά σ’ αυτές. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λεπτές, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν όσο θα ήθελες. Μπορεί να ανησυχείς ότι δεν παίρνεις ότι χρειάζεσαι από τους άλλους, αλλά τα γεγονότα της ημέρας μπορούν να σε φέρουν σε μεγαλύτερη κατανόηση της δέσμευσης σου να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Με τη σημερινή σύνδεση Σελήνης και Άρη μπορεί να ελκύεσαι από το να καλύπτεις τις ανάγκες σου ή να εκφράζεις τα συναισθήματα σου μέσω του φυσικού ή πρακτικού κόσμου σου. Οι δραστηριότητες που σε βοηθούν να γειωθείς σε συναισθηματικό επίπεδο είναι ωφέλιμες. Με μια έκλειψη αύριο, είναι καλύτερο να παρατηρήσεις και να σχεδιάσεις παρά να κλειδώσεις κάτι. Επίσης με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα αυξάνεται η ευαισθησία. Έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά. Η ταλαιπωρία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές τάσεις, όταν είναι καλύτερο να μείνεις λίγο πίσω.

Καρκίνος

Οι αλληλεπιδράσεις σου είναι πιο δυναμικές ή δημιουργικές απ’ ότι συνήθως και μπορεί να νιώθεις αρκετά ενθουσιασμένη με μια ιδέα ή μια προοπτική. Με αυτή την πληθωρικότητα μπορείς απλώς να εμπνεύσεις τους άλλους. Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας είναι στην ευαίσθητη πλευρά. Με μια έκλειψη αύριο, δεν είναι όλα ξεκάθαρα και με μια διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στη σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι καλύτερα να μην ανακατεύεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι δύσκολο να βλέπεις ξεκάθαρα τη φήμη και τα επαγγελματικά ζητήματα τώρα και η σύγχυση σχετικά με το που πηγαίνεις τελικά μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις.

Λέων

Αν νιώθεις λίγο ανασφαλής ή έχεις άλυτα ζητήματα να διαχειριστείς τώρα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου στρέφεται σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από ανισότητες και άδικες καταστάσεις. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα πρόσεξε για επικοινωνίες που δεν εκφράζουν αυτό που πραγματικά νιώθεις, ειδικά επειδή αύριο πραγματοποιείτε μια έκλειψη που μπορεί να μεγεθύνει τα πράγματα. Μπορεί να διαβάζεις πάρα πολλά σε αυτά που λένε οι άλλοι και μια αντίδραση σε αυτό μπορεί να έχει δύναμη που μπορεί να μη θέλεις.

Παρθένος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 7ο οίκο σου μπορεί να αναζητήσεις από τους άλλους συναισθηματική διέγερση ή ασφάλεια. Μια αυριανή έκλειψη σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη ενισχύει τα συναισθήματα γύρω από τις σχέσεις, ειδικά αλλά και θέματα όπως διαπραγματεύσεις, συμβόλαια και συμβουλές. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα τα ευάλωτα σημεία σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο, ιδιαίτερα όσον αφορά τα οικονομικά και τα θέματα καρδιάς. Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις αν χρειάζεσαι άνεση και εξοικείωση ή ενθουσιασμό.

Ζυγός

Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να είναι πάνω – κάτω, αλλά με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή της ρουτίνας σου ή να χειριστείς πρακτικά θέματα. Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις απ’ ευθείας, καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη αντιτίθεται στο Χείρωνα. Η σχέσεις με υγιείς τρόπους με το σύντροφο ή ένα συνομήλικο δεν είναι απλή με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι. Είναι απίθανο να δεις πρόσωπο με πρόσωπο με ένα σημαντικό άτομο ή μπορεί να εστιάσεις σε μια ανάγκη, φόβο που δεν είχες αναγνωρίσει στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου είσαι πιο διαθετημένη να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου, παρά να συγκεντρωθείς και να σοβαρευτείς. Συνδέεσαι με την ανάγκη σου για αυτοέκφραση και χρόνο διακοπής. Ωστόσο θα μπορούσες να ανησυχείς για το που βρίσκεσαι με τους άλλους, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στο Χείρωνα. Η μάχη με τις ανασφάλειες είναι πιθανή, αλλά είναι μια καλή στιγμή να παρατηρήσεις τις συμπεριφορές που σε εμποδίζουν να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Στη διαδικασία πρόσεξε την τάση του να είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου.

Τοξότης

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου, οι ανακουφιστικές και οικείες δραστηριότητες ενισχύουν τη διάθεση σου. Μια έκλειψη θα συμβεί στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη αύριο, αυξάνοντας τα συναισθήματα σου. Μπορεί να είναι μια εποχή ανακάλυψης και επιφανειών. Ωστόσο, μια αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σήμερα μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση, ειδικά επικεντρώνοντας στους φίλους, την αγάπη ή τα έργα που έχεις στην καρδιά σου. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι αποστασιοποιημένοι, απόμακροι ή να ενεργούν με τρόπους που σε κάνει να τους αμφισβητείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, πυροδοτώντας την περιέργεια σου. Επιδίωξε να συγκεντρώνεις πληροφορίες οι οποίες φαίνεται να σου έρχονται απ’ όλες τις πλευρές αυτή τη βδομάδα, αλλά αφιέρωσε χρόνο για να ταξινομήσεις τι είναι χρήσιμο και τι μπορεί να αγνοηθεί ή να απορριφθεί. Μια έκλειψη που θα συμβεί αύριο, υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να παρατηρήσεις παρά να κλειδώσεις κάτι. Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορεί κάλλιστα να ανοίξουν παλιές πληγές.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να επιβραδύνεις τα πράγματα κατά κάποιο τρόπο, με τη Σελήνη να βγαίνει από το ζώδιο σου και να μετακινείται στον τομέα της ασφάλειας και της προβλεψιμότητας. Οι γήινες, ανακουφιστικές και οικείες δραστηριότητες είναι στο επίκεντρο και με μια έκλειψη αύριο, είναι καλή ιδέα να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου στις πρακτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην ενεργήσεις σ’ αυτά. Οι εκλείψεις τείνουν να μεγεθύνουν ένα τομέα της ζωής σου και να συσκοτίζουν έναν άλλο στη διαδικασία. Είναι μια χρήσιμη άσκηση, αλλά δεν είναι εξαιρετική για τη λήψη αποφάσεων.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να φέρουν ζητήματα που προκαλούν άγχος ή ανασφάλειες. Με αυτή την πρόσθετη ευαισθησία, οι αντιλήψεις σου για την αξία μπορεί να είναι αδύνατες, είτε για ανθρώπους είτε για καταστάσεις. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παρέμβουν στις σχέσεις σου και πρόσεξε να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις και να κρατήσεις σημειώσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο σου και με την αυριανή έκλειψη επίσης στο ζώδιο σου, αυξάνει τα συναισθήματα και κυρίως τα θαμμένα. Κατά συνέπεια εκπέμπεις θεραπευτικές, καταπραϋντικές δονήσεις.

Πηγή: Tlife
Ετικέτες
Exit mobile version