Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Αν συναινέσει μπορώ να δημοσιοποιήσω τα μηνύματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Αν συναινέσει μπορώ να δημοσιοποιήσω τα μηνύματα

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Μιλώντας στον Action24

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, περί bullying και εκφοβισμού που έχει υποστεί από τον Στέφανο Κασσελάκη. Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νοτοπούλου, μιλώντας στον Action24, τόνισε για τα εκφοβιστικά περιστατικά που έχει βιώσει: «Χθες έκανα και μια ανάρτηση σχετικά με την στοχοποίηση τη δική μου και πολλών άλλων στελεχών που κυριαρχεί στο διαδίκτυο από υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη, είτε από επώνυμους, είτε από ανώνυμα τρολ, η οποία δεν αντιστοιχεί όχι μόνο στις αρχές και τις αξίες της αριστεράς αλλά και του δημοκρατικού διαλόγου. Νομίζω ότι οι αυταρχικές συμπεριφορές του κ. Κασσελάκη, είναι γνωστές και στο ευρύ κοινό.

Ολοι παρακολουθήσατε την τοποθέτησή του στο συνέδριο στις κεντρικές επιτροπές όταν μας “έδειχνε” με το δάχτυλο. Γνωρίζεται καταγγελίες, βγήκανε και άλλες στο φως της δημοσιότητας. Δεν είπα κάτι καινούριο. Το καινούριο αν θέλετε ότι πράγματι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Για μένα όμως το σημαντικό είναι να υπερασπιστούμε και την δυνατότητα των πολιτικών στελεχών αλλά και κάθε ανθρώπου, να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, μακριά από φόβο που προκαλούν αυτές οι εξουσιαστικές συμπεριφορές».

Νοτοπούλου: Οι εξουσιαστικές και επιθετικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε κανένα κόμμα

«Ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Ο κ. Κασσελάκης μονίμως στοχοποιεί πρόσωπα. Οι εξουσιαστικές και επιθετικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε κανένα κόμμα, προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί, όπως και πολλά στελέχη το ίδιο. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην πολιτική γραμματεία και στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η κ. Νοτοπούλου.

Σε ερώτηση για το πώς βίωσε αυτή την συμπεριφορά από τον κ. Κασσελάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε: «Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες όταν ήμουνα στους δρόμους από την αρχή της ενήλικης ζωής μου, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα. Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται να αναπαράξουν είτε επιθετικό, είτε ρατσιστικό λόγο ανώνυμα τρολ του διαδικτύου ποσώς με αφορά ή με φοβίζει. Επίσης δεν με φόβισε οποιαδήποτε συμπεριφορά, προσπάθησε να προκαλέσει μετατόπιση της δικής μου πολιτικής στάσης. Την σημαία του κόμματος μου την κρατάω πολύ ψηλά με απόλυτο αίσθημα ευθύνης. Σε όλη αυτή την περίοδο στοχοποίησής μας δεν μιλήσαμε. Σήμερα όμως αυτή είναι μια περίοδος η οποία ανήκει στο παρελθόν, έχει γυρίσει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκει στο παρελθόν, όλη αυτή η παρένθεση. Θα επαναφέρω το θέμα της παραπομπής του στην επιτροπή δεοντολογίας, το έχω ήδη καταθέσει και θα αποφασίσει η πλειοψηφία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις