Πέθανε ο δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Λύτρας – Η ανάρτηση του Νίκου Παππά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Λύτρας – Η ανάρτηση του Νίκου Παππά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η ανάρτηση του Νίκου Παππά για τον θάνατο δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

17.09.2024 | 15:40

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Λύτρα, σε ηλικία 47 ετών. “Γιατί ρε Νίκο; Γιατί; Δεν υπάρχουν λόγια. Αντίο σύντροφε αγαπημένε” έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς.

“27 χρόνια αδέρφια. Πανεπιστήμιο, δικηγορία, αριστερά… Χαρές , αγωνίες, φόβοι… Αλλά πάντα μια σταθερά στο πλευρό όλων των φίλων σου. Θα μου λείψεις Νικόλα. Αλλά τουλάχιστον θα ξαναβρείς την αγαπημένη μας Ευαγγελία, το μωρό σου, και θα χαμογελάσεις ξανά” αποχαιρέτησε τον Νίκο Λύτρα με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Γιώργος Βασιλειάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Δεν υπάρχουν λόγια… Μεγάλο σοκ… τόσο άδικα… Τόσο ξαφνικά… Έφυγε από κοντά μας ένας από τους πιο αξιόλογους συντρόφους… Ένας εξαιρετικός δικηγόρος, ένας πολύτιμος φίλος…” έγραψε η Ελένη Καβρουδάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. “Θα σε θυμάμαι πάντα για την μαχητικότητα, το κουράγιο, το καθαρό μυαλό σου…” συμπλήρωσε, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Νίκος Λύτρας είχε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο το 1977, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού. Διετέλεσε αντιπρόεδρος και εν συνεχεία πρόεδρος του ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την περίοδο 2017-2019, όπου κατάφερε και απέδωσε με τους συνεργάτες του στους πολίτες 11 νέα γήπεδα, παιδικές χαρές, έργα αθλητικής υποδομής χωρίς εξωτερικό δανεισμό και επιπλέον κρατική χρηματοδότηση, αυξάνοντας παραλλήλως τα έσοδα του Οργανισμού κατά 50%. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος” στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version