Τσελίκ για Δένδια: Στο στόχαστρο της Άγκυρας ο Έλληνας υπουργός Άμυνας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσελίκ για Δένδια: Στο στόχαστρο της Άγκυρας ο Έλληνας υπουργός Άμυνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ενόχλησε η επίσκεψη Δένδια στο Καστελόριζο την Τουρκία και ο Ομέρ Τσελίκ βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας με προκλητικούς χαρακτηρισμούς

17.09.2024 | 08:36

Στο στόχαστρο της Άγκυρας βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, το πρόσφατο ταξίδι του οποίου στο Καστελόριζο «ενόχλησε» την τουρκική πλευρά. Ο εκπρόσωπος του κόμματος AKP και αναπληρωτής πρόεδρος Ομέρ Τσελίκ, πήρε τη σκυτάλη των προκλήσεων και προχώρησε σε επίθεση κατά του κ. Δένδια, τον οποίο χαρακτήρισε προβοκάτορα, και με έμμεσο τρόπο επιχείρησε να εμπλακεί σε εσωτερικά ζητήματα της ελληνικής κυβέρνησης.

«Κατά τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρό μας, άνοιξε η πόρτα του διαλόγου. Ενώ όλη αυτή η προσέγγιση ακολουθείται, ριζοσπαστικά στοιχεία εντός της Ελλάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Ο Δένδιας, ένας προβοκάτορας, έκανε εξωφρενικές δηλώσεις. Πήγε στο Καστελόριζο και από εκεί έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τον εξοπλισμό στην Ανατολική Μεσόγειο και θα στοχεύσουν την Τουρκία. Τα λόγια του δεν μπορούν να μας φτάσουν χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο. Η δήλωση του κ. Δένδια είναι αυτή που δεν καλεί σε διάλογο. Το λόμπι του χάους θέλει να σαμποτάρει τις προσπάθειες διαλόγου».

 

Exit mobile version