Λιάγκας – Σεφερλής: Η κόντρα συνεχίζεται

LIFESTYLE

Λιάγκας – Σεφερλής: Η κόντρα συνεχίζεται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λιάγκας - Σεφερλής: «Πρέπει να έχεις μια διαστροφή για να κρατάς μηνύματα»

18.09.2024 | 14:34

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Μάρκο Σεφερλή, με τον δημοσιογράφο να απαντά στον ηθοποιό από την εκπομπή του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάρκος Σεφερλής, αντιδρώντας σε απόψεις που διατυπώθηκαν σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές αναφορικά με την παράστασή του «20 χρόνια Δελφινάριο», και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σκετς του όπου σατιρίζει το Nemo, τον νικητή της Eurovision 2024, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου έκανε λόγο για «υποκρισία». «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε το πρωί της Τρίτης, 17/09, στον «αέρα» της εκπομπής του,

«Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, που υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Εγώ δεν του έστειλα μήνυμα. Όταν, λοιπόν, κάποιος βγαίνει και λέει “θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα” αυτό δεν είναι έντιμο. Είναι προσωπικό. Δεν μπορείς εσύ να με εκβιάζεις ότι θα δώσεις στη φόρα τα μηνύματα». Λίγες ώρες αργότερα η απάντηση του ηθοποιού στον δημοσιογράφο ήρθε μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: “Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά», λέει στο εν λόγω clip ο Μάρκος Σεφερλής.

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Να απαντήσω σε τι, στην αρλούμπα και τη βλακεία;

Στα παραπάνω λόγια θέλησε να απαντήσει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας λόγο για «ακατάληπτο μήνυμα» του Μάρκου Σεφερλή, και προσθέτοντας ότι για να κρατάει κάποιος μηνύματα από το παρελθόν «πρέπει να έχει και μία διαστροφή». «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Να απαντήσω, όμως, σε τι; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές, πραγματικά, ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή, και αυτό αν έχει γίνει ή δεν έχει γίνει δεν το θυμάμαι, πραγματικά… Διότι εγώ, σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν κρατάω μηνύματα. Διότι θεωρώ ότι για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν άσβηστα μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό, που λέει κάποια ωραία λόγια, του λέω και εγώ και τα κρατάω για να τα βλέπω. Και μένουν και κάποια μηνύματα για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω το θεωρώ και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει, όχι για εμένα, για τον οποιονδήποτε, αλλά, από εκεί και πέρα, δεν θυμάμαι, πολύ πιθανόν όμως γιατί το κάνω σε όλους, να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Τώρα δεν του έστειλα, σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, προφανώς θα του έχω στείλει μήνυμα, όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Exit mobile version