Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παγώνη για Οικονομάκου: Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου
LIFESTYLE

Παγώνη για Οικονομάκου: Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου

Παγώνη για Οικονομάκου: Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είναι φίλη με την οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του πρώην συζύγου της Instagrammer

Η Ματίνα Παγώνη μοιράστηκε την άποψή της για τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, την οποία δεν αποφεύγουν να κρύβουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρωί της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, η οποία είναι φίλη με την οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του πρώην συζύγου της Instagrammer, μίλησε στον αέρα του «Πρωινού», για την προβεβλημένη σχέση του νέου ζευγαριού.

Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στο Μιλάνο για τον Μπρούνο Τσερέλα, δείτε το βίντεο που ανέβασε

Ειδικότερα, ανέφερε: «Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου και με την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Καλά έκανε και ερωτεύτηκε και να κάνει και μια δεύτερη οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο. Εγώ αναφέρομαι στη δημοσιότητα».

Η Ματίνα Παγώνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της μοιράστηκε, επίσης, μερικές νέες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας τόσο του Άκη Σακελλαρίου, όσο και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:38

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις