Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μίλαν – Λίβερπουλ League Phase Champions League: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλαν – Λίβερπουλ League Phase Champions League: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν

Μίλαν – Λίβερπουλ League Phase Champions League: Τσακώθηκαν στον αέρα του «Sky Sports» οι δύο πρώην σταρ της Μίλαν

Τσακώθηκαν στον «αέρα» του «Sky Sports» ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Ζβόντιμιρ Μπόμπαν, πριν την έναρξη του Μίλαν – Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League. «Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο… Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…» είπε αρχικά ο Ζλάταν.

Ο Μπόμπαν απάντησε με την σειρά του και η ένταση ανέβηκε: «Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό». Ο Ιμπραΐμοβιτς τον αποστόμωσε με το τελευταίο του σχόλιο και δεν άφησε πολλά περιθώρια συζήτησης: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».

Την τοποθέτηση του Σουηδού κλήθηκε να σχολιάσει ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος… πέταξε τα βέλη του προς τον Ζλάταν, αναφέροντας ότι όταν θέλεις να λέγεσαι αφεντικό, θα πρέπει να αναλάβεις και τις ευθύνες σου για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

«Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος είναι υπεύθυνος για το ρόστερ. Άκουσα τον Ιμπραΐμοβιτς να λέει στην τηλεόραση ότι είναι το αφεντικό. Αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να αναλάβει και αυτός τις ευθύνες του για το κάκιστο ξεκίνημα της Μίλαν στη φετινή σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός.

Θρίαμβος της Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο»

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ «καθάρισε» 3-1 με ανατροπή τη Μίλαν πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έκανε ιδανικό μπάσιμο στη νέα εποχή του Champions League. Βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας που είχε και ασίστ στον Φαν Ντάικ. Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς καθώς μόλις στο 3’ η Μίλαν αναπτύχθηκε γρήγορα από την πλευρά του Τσιμίκα, ο Μοράτα έδωσε στον Πούλισιτς κι εκείνος τελείωσε για το 1-0. Αυτό ήταν και το… λάθος των γηπεδούχων καθώς στη συνέχεια η Λίβερπουλ αγρίεψε και αφού στο 17’ ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι με τρομερό σουτ, ήρθε το 1-1 στο 23’ από κεφαλιά του Κονατέ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 29’ ο Σαλάχ είναι και νέο δοκάρι, αλλά στο 40’ οι «reds» έκαναν την ανατροπή με ακόμη ένα στατικό. Ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μενιάν έσωσε σε προσπάθεια του Γκάκπο και η Μίλαν γλίτωσε από τρίτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ είχε και πάλι τον έλεγχο, έφτασε κοντά σε γκολ με τον Τσιμίκα στο 64’ και το πέτυχε τρία λεπτά μετά όταν ο Γκάκπο έκανε την κούραση από τα αριστερά, την ιδανική στιγμή γύρισε την μπάλα και ο Σομποσλάι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-3. Μέχρι το φινάλε η ομάδα του Σλοτ κράτησε άνετα τη νίκη ενώ ήταν και πιο απειλητική για ακόμη ένα γκολ.

Οι συνθέσεις του ματς

Μίλαν: Μενιάν (51’ Τοριάνι), Καλάμπρια(70’ Έμερσον), Τομόρι(84’ Γκάμπια), Πάβλοβιτς, Ερναντές, Λόφτους-Τσικ, Φοφανά, Ρέιντερς, Λεάο, Πούλισιτς(84’ Οκαφόρ), Μοράτα(70’ Έιμπραχαμ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ(79’ Γκόμες), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χράφενμπερχ, ΜακΆλιστερ(90+2’ Εντό), Σαλάχ(90+2’ Κιέζα), Σομποσλάι, Χάκπο(68’ Νούνιες), Ζότα(68’ Ντίας)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις