Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε τη φάρσα που έκανε στον Τομ Κρουζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε τη φάρσα που έκανε στον Τομ Κρουζ

Χρησιμοποιώντας το όνομα του Μπραντ Πιτ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι έκανε κάποτε μια πολύ ύπουλη φάρσα στον Τομ Κρουζ. Ο σταρ του Χόλιγουντ, συγκεκριμένα, προσποιήθηκε ότι ήταν ο φίλος του, Μπραντ Πιτ, για να του κάνει πλάκα, όπως είπε στον γνωστό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ αυτή την εβδομάδα στο talk show του. Ο 63χρονος ηθοποιός έλαβε κάποτε ένα δώρο με ψεύτικα χαρτικά που υποτίθεται ότι ανήκουν στη συμπρωταγωνιστή του στη νέα ταινία «Wolfs» και χρησιμοποίησε το χαρτί για να ξεγελάσει τον Τομ Κρουζ.  Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι τα γράμματα που έστειλε στον Τομ Κρουζ από τον «Μπραντ» ήταν «σκληρά».

Ένα σημείωμα που εστάλη στον Τομ πρότεινε στον Πιτ και στον Κρουζ να κάνουν ένα σίκουελ της ταινίας του 1994 «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», αλλά να ανταλλάξουν ρόλους. Στην εμβληματική ταινία, ο Μπραντ Πιτ έπαιζε τον βρικόλακα Λούις και ο Τομ Κρουζ τον Λέστατ. Ο Τζορτζ είπε χαρακτηριστικά: «Το έστειλα στον Τομ Κρουζ, λέγοντας ότι θέλουν να κάνουν [Συνέντευξη με έναν βρικόλακα 2], αλλά αυτή τη φορά ο Μπραντ θέλει να παίξει τον Λεστάτ». Ο Τζίμι γέλασε: «Ο Μπραντ σήμερα το απόγευμα είπε ότι ο Τομ του τηλεφώνησε και του είπε: “Ναι, είναι ωραίο, μπορείς να παίξεις τον Λεστάτ, δεν πειράζει, είμαι εντάξει με αυτό” και είπε, “Για τι πράγμα μιλάς;”».

Ο Κλούνεϊ έχει επίσης χαρτικά με το όνομα του Μπιλ Κλίντον γραμμένο πάνω. «Κάθε ηθοποιός που ξέρω έχω στείλει ένα γράμμα από τον Μπιλ Κλίντον», είπε ο Κλούνεϊ. «Προσπαθώ να βρω τη χειρότερη ταινία τους και τους λέω, “Λοιπόν ήμουν στο αεροπλάνο και έβλεπα την ταινία σας”. Και όσον αφορά στη Μέριλ, την πρώην σταρ του E.R., της έστειλε ένα δώρο που ο «Μπραντ» ένιωθε ότι θα της ήταν χρήσιμο. «Έστειλα [ένα γράμμα] στη Μέριλ Στριπ με ένα κουτί CD για διάλεκτο και είπα: «Αυτός ο τύπος με βοήθησε με την προφορά μου στην Τροία και νομίζω ότι θα μπορούσε πραγματικά να σε βοηθήσει», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για την αγάπη του για τις φάρσες του και παραδέχτηκε ότι σκόπιμα τρόμαξε τον σκηνοθέτη του «Wolfs», Jon Watts, προτού παρουσιάσει την ταινία στον Μπραντ. Είπε: «Τον έβαλα πραγματικά να περάσει την παρουσίαση μαζί μου, τον έβαλα να δουλέψει σε αυτό. “Πες μου πώς θα το πεις, μην το κάνεις αυτό”», είπε. «Πραγματικά τον τρόμαξα πριν [καλέσει τον Μπραντ]», πρόσθεσε. Αλλά ο Τζορτζ ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι φοβούνται πολύ να κάνουν σε εκείνον φάρσα. Ερωτηθείς εάν οι διασημότητες συνήθως καταλαβαίνουν ότι τα παράξενα γράμματα που λαμβάνουν είναι από αυτόν, είπε: «Συνήθως υπάρχουν κάποιες εικασίες που σχετίζονται με εμένα. Συνήθως με κάποιο τρόπο το καταλαβαίνουν». «Θα το πω αυτό – αφού κάνεις ένα πραγματικά άθλιο, μακροχρόνιο πράγμα, είναι σαν να έχεις πυρηνικά όπλα. Όλοι είναι τόσο τρομοκρατημένοι που μπορείς – το ξέρεις αυτό – κάποιος που λέγεται Richard Kind και ήθελε να κάνει το Punk’d ή ένα από αυτά τα σόου με φάρσες». «Ήθελαν να μου κάνουν πλάκα και κάλεσαν όλους τους φίλους μου και είπαν: «Όχι! Θα μπορούσε να βάλει ένα πτώμα στο διαμέρισμά μου», είπε γελώντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις