Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Πήραν τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας οι Τούρκοι αστυνομικοί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Πήραν τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας οι Τούρκοι αστυνομικοί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Η τουρκική αστυνομία ανέβηκε στα άδεια πούλμαν των φίλων του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει οτιδήποτε έκρινε ότι «δεν πρέπει να είναι στο γήπεδο».

26.09.2024 | 12:30

Η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους στην τελευταία στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατευθύνονταν στο «Ali Sami Yen» για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η τουρκική αστυνομία ανέβηκε στα άδεια πούλμαν των φίλων του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει οτιδήποτε έκρινε ότι «δεν πρέπει να είναι στο γήπεδο».

Τα λεωφορεία που μετέφεραν του φίλους του δικεφάλου ήταν τρεις ώρες στα σύνορα και στον πρώτο έλεγχο της τουρκικής αστυνομίας κατασχέθηκαν όλες οι σημαίες της Ελλάδας και οι σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας που είχαν μαζί τους οι επιβάτες.

Την ίδια ώρα αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στην οποία χρησιμοποιείται η λεζάντα «Δρόμος για την Κωνσταντινούπολη». Αντί για το αραβικών καταβολών «İstanbul» χρησιμοποιείται όμως το «Constantinople» και η Hurriyet έσπευσε να δει «πρόκληση».

 

Exit mobile version