Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τερζής για Μαρινέλλα: Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή
LIFESTYLE

Τερζής για Μαρινέλλα: Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή

Τερζής για Μαρινέλλα: Ο τραγουδιστής μίλησε για την κορυφαία ερμηνεύτρια που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία

Ο Πασχάλης Τερζής έχει συγκλονιστεί για το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα Ο γνωστός τραγουδιστής σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε συγκινημένος: «Είχα φίλους που ήταν στο Ηρώδειο. Χθες το βράδυ το έμαθα.  Μου είπαν αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ανησυχήσαμε όλοι, της ευχόμαστε περαστικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή να είναι κοντά μας».

Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τη σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας.

Το νοσοκομείο «Υγεία» εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη και πρέπει να συμπληρωθεί τουλάχιστον το πρώτο 24ώρο για να υπάρχει καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, όμως πρέπει να παρέλθουν οι πρώτες ημέρες, οι οποίες ως γνωστόν είναι πολύ κρίσιμες στα εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις