Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάιλι Τζένερ: Γιατί είναι τόσο λεπτά τα χέρια της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Γιατί είναι τόσο λεπτά τα χέρια της

Παρατήρησαν μικρή ουλή, ειδικός εξηγεί τι μπορεί να είναι

Φωτογραφίες της Κάιλι Τζένερ από το φετινό Met Gala κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι σε αυτές τα χέρια της influencer και επιχειρηματία φαίνονται πολύ αδυνατισμένα, ενώ την προσοχή έχει τραβήξει και μία μικρή ουλή στη μασχάλη της. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν σε διαδικτυακά φόρουμ ότι έχει κάνει «πολλαπλούς γύρους λιποαναρρόφησης στα χέρια και την πλάτη της» για να γίνει «τόσο αδύνατη». Άλλοι υποθέτουν ότι η συγκεκριμένη ουλή είναι από επέμβαση για εμφυτεύματα στο στήθος της.

“Έχετε δει τα χέρια της Κάιλι Τζένερ; Ισχυρίζεται ότι είναι μόνο από pilates”

Στη συζήτηση μπήκαν και ειδικοί και κάποιοι τείνουν στο ότι η σταρ έκανε στην πραγματικότητα λιποαναρρόφηση. Ειδικότερα, ο Δρ Usman Qureshi, γιατρός εξειδικευμένος στον τομέα της αισθητικής, υποστήριξε ότι η Τζένερ μπορεί να υποβλήθηκε συγκεκριμένα σε μία διαδικασία παρόμοια με την λιποαναρρόφηση που ονομάζεται BofyTite, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων για να βοηθήσει να «λιώσει» το λίπος καθώς και να συσφίξει το δέρμα, ενώ εφαρμόζεται κάνοντας μία μικρή τομή. «Έχετε δει τα χέρια της Κάιλι Τζένερ; Ισχυρίζεται ότι είναι μόνο από pilates. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το πετύχει αυτό μόνο το pilates. Νομίζω ότι έχει κάνει πιθανώς λιποαναρρόφηση, BotyTite ή κάποια παρόμοια διαδικασία», είπε σε ανάρτηση στο Instagram.

Και παλαιότερα κάποιοι υπονόησαν ότι η Κάιλι Τζένερ έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις. Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, πέρυσι ο δρ. Άντριου Περέδο, ο οποίος ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, υπέθεσε ότι η σταρ μπορεί να είχε κάνει στο παρελθόν λιποαναρρόφηση στο σαγόνι της και μείωση λίπους στα μάγουλα. Είπε επίσης ότι το πιγούνι της ήταν πιο μυτερό, κάτι που θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, και ότι η μύτη της φαινόταν «πολύ πιο λεπτή» – είτε λόγω χειρουργικής επέμβασης είτε περιγράμματος μακιγιάζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις