Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Έγινε 55 ετών και αφιέρωσε μια γυμνή φωτογραφία της στον Μάικλ Ντάγκλας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Έγινε 55 ετών και αφιέρωσε μια γυμνή φωτογραφία της στον Μάικλ Ντάγκλας

Να σημειωθεί ότι η Τζόουνς έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον σύζυγό της

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έγινε 55 ετών και τίμησε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μια παλιά φωτογραφία η Χολιγουντιανή σταρ ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη. Να σημειωθεί ότι η Τζόουνς έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος γίνεται 80 και με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2000 και έχουν τρία παιδιά. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».

«Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά», έγραψε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα, η Τζόουνς ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία τους και ευχήθηκε σε ξεχωριστό post στον άντρα της: «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις