Σερχάτ Ακίν πυροβολισμοί: Επίθεση σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσέ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σερχάτ Ακίν πυροβολισμοί: Επίθεση σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σερχάτ Ακίν πυροβολισμοί: Μετά από εκπομπή για το Europa League

27.09.2024 | 06:33

Η νίκη της Φενέρμπαχτσε με 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League, αμαυρώθηκε από την επίθεση που δέχθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, Σερχάτ Ακίν. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Σερχάτ Ακίν, παλαίμαχος άσος της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, ανάρτησε φωτογραφία στα social media, τονίζοντας πως πυροβολήθηκε λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής για το Europa League. Ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στα Καναρίνια και από όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής. Μετά το τέλος της εκπομπής για την πρεμιέρα της Φενέρμπαχτσε στο Europa League, ο Ακίν δέχτηκα πυρά στο πόδι. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο “X” μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι. Στη λεζάντα έγραψε: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν “Φενέρμπαχτσε”».

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα και αν είχε προηγούμενα με τους δράστες ή τον δράστη. Η ζωή του Ακίν πάντως δεν κινδυνεύει ενώ η τουρκική αστυνομία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

Η Φενέρ καταδικάζει την επίθεση στον Ακίν

Η Φενέρμπαχτσέ προέβη σε ανακοίνωση για το θλιβερό συμβάν, τονίζοντας τα εξής: «Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Αναμένουμε από τους δράστες να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό».

 

Exit mobile version