Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατοι λουόμενων σε Κατερίνη, Χίο και Μέθανα, βρέθηκε σορός άντρα στη Σύμη
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατοι λουόμενων σε Κατερίνη, Χίο και Μέθανα, βρέθηκε σορός άντρα στη Σύμη

Πρόκειται για δύο γυναίκες 74 και 73 χρονών και έναν 83χρονο - Η σορός στη Σύμη ήταν αγνώστων λοιπών στοιχείων

Τρεις ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους χθες από τη θάλασσα σε Σκάλα Κατερίνης, Χίο και Μέθανα, ενώ το Λιμενικό εντόπισε σορο άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σύμη. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης ενημερώθηκε ότι μια 74χρονη υπήκοος Σερβίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας. Στην 74χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα στα Μεθενα μια 73χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Τακτικούπολης Τροιζηνίας. Η 73χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο του Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου. Λίγες ώρες αργότερα στη Χιο ένας 83χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ¨ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ¨. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ¨ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή της Σύμης ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ύπαρξη μιας σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του νησιού. Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία και εντόπισε μια σορό άντρα σε προχωρημένη σήψη, η οποία περισυνελέγη από το πλήρωμα του και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σύμης. Πρόκειται για άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ύψους περίπου 1,75μ. με κανονική διάπλαση. Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις