Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βατίδου για Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»
LIFESTYLE

Βατίδου για Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»

Βατίδου για Μπάρκα: Τα σχόλια της Τσιμτσιλή

Η Εύη Βατίδου, κατά τη βραδινή της έξοδο της Πέμπτη 26/9, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και σχολίασε το ντύσιμο των Ελληνίδων παρουσιαστριών. Η Εύη Βατίδου, η οποία έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο μόντελινγκ, ανέφερε ότι δε θεωρεί τις Ελληνίδες παρουσιάστριες καλοντυμένες, ενώ για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε ότι, δεν μπορεί να πολυντυθεί γιατί έχει πολλά κιλά. «Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Για να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα… πρέπει να σου πάει κιόλας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δε θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Εύης Βατίδου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Εύη Βατίδου: «Νομίζω ότι αυτή τη δήλωση θα τη μετανιώσει»

Τις δηλώσεις που έκανε η Εύη Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. «Η Εύη Βατίδου στη δική μας κάμερα είπε άλλα αλλά από χθες παίχτηκε αυτό το cue της. Η άποψη ότι καμία δεν ντύνεται καλά και ότι η Δανάη Μπάρκα απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία είναι μία αχρείαστη ατάκα. Θεωρώ ότι μία γυναίκα πρέπει να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην άλλη», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Η Εύη είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει πολύ, δεν τα βρήκε έτοιμα, έχεις τις αγωνίες της και έχει σχολιαστεί αρνητικά για τις επιλογές της. Νομίζω ότι και η ίδια, αν δει αυτή τη δήλωση, θα τη μετανιώσει», επισήμανε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Υποτίθεται ότι ζούμε και στην εποχή του politically correct. Εγώ δεν είπα να το κάνουμε με έναν υστερικό τρόπο αλλά το να λες ότι η Δανάη Μπάρκα έχει πάρα πολλά κιλά και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό είναι μία αχρείαστη κουβέντα», συνέχισε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Η Δανάη νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της και κάνει πολύ ωραίες στυλιστικές προτάσεις. Όταν μας βάζουν ένα μικρόφωνο μπροστά μας, πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές τι πρόκειται να πούμε», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις