Κέρκυρα φονικό: Με ένα κουζινομάχαιρο σκότωσε τον άντρα της η 49χρονη

ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα φονικό: Με ένα κουζινομάχαιρο σκότωσε τον άντρα της η 49χρονη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κέρκυρα φονικό: Με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας το ζευγάρι

28.09.2024 | 17:45

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στο νησί με θύμα έναν 68χρονο άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τα χέρια της 49χρονης γυναίκας του με καταγωγή από την Ρωσία. Από τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του 68χρονου ήταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου του. Ωστόσο τελικά η σύζυγός του «έσπασε» μιλώντας στις αστυνομικές Αρχές και αποκάλυψε πως εκείνη σκότωσε τον άνδρα της μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Πέραμα. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν νωρίτερα ότι η 11χρονη κόρη του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ο πατέρας της γύρισε από την δουλειά σοβαρά τραυματισμένος και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 49χρονη κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα στον 68χρονο με ένα μαχαίρι κουζίνας το οποίο οι Αρχές έχουν εντοπίσει στο χώρο που διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα, μαζί με ρούχα του 11χρονου παιδιού τους τα οποία είχαν πάνω τους αίματα. Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβαντίδης, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο θάνατος επήλθε από χτύπημα κάτω από την αριστερή κλείδα από ίσον τέμνων όργανο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος είναι 49 χρόνων, υπήκοος Ρωσίας και το ζευγάρι έχει ένα παιδί, 11 ετών. Στο διάστημα 2022 – 2023 το ζευγάρι είχε απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά οικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φονικό στην Κέρκυρα:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28.09. 2024), στο Πέραμα Κέρκυρας, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού. Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 49χρονη σύζυγος του ημεδαπού, η οποία ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας. Κατά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μαχαίρι, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

 

Exit mobile version