Κένταλ Τζένερ: Ο θεόστενος κορσές που σόκαρε τους followers

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ: Ο θεόστενος κορσές που σόκαρε τους followers

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Μπορεί να αναπνεύσει;»

28.09.2024 | 08:44

Η επιστροφή της Κένταλ Τζένερ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θριαμβευτική, με εξαίρεση μια «άβολη» εμφάνιση του μοντέλου. Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο της Vogue, στο οποίο η Κένταλ Τζένερ φαίνεται να περνά τον χρόνο της στα παρασκήνια του σόου του Schiaparelli.

Το μοντέλο φορά ένα κορμάκι που δείχνει τρομακτικά άβολο. Είναι στενό, με αποτέλεσμα να την πιέζει στην περιοχή του στήθους, ενώ το έχει συνδυάσει με ένα εξίσου άβολο, όπως φαίνεται, σκούρο μπλε τζιν. Αμέσως οι χρήστες του Διαδικτύου, αναφερόμενοι στον σχεδιασμό του ρούχου, κατέκλυσαν την ενότητα των σχολίων στην ανάρτηση, κάνοντας λόγο ακόμα και για «βασανιστήριο».

«Η εμφάνιση της Κένταλ φαίνεται περίεργη και άβολη» έγραψε ένας χρήστης. «Φαίνεται πέρα ​​από άβολη. Μπορείς να το δεις κυριολεκτικά στο πρόσωπό της» σχολίασε άλλος, ενώ κάποιοι σημείωσαν ότι το σχήμα που έδινε στο σώμα δεν ήταν καθόλου κολακευτικό για το μοντέλο. «Μπορεί να αναπνεύσει;», διερωτήθηκε ένας από τους χρήστες. Το «παρών» στο σόου του Schiaparelli έδωσε και η αδελφή του μοντέλου, Κάιλι Τζένερ, φορώντας ωστόσο ένα φόρεμα που κολάκευε το σώμα της και είχε ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπούστο. Οι δύο αδελφές φωτογραφήθηκαν και κατά την έξοδό τους από το σόου, στις φωτογραφίες, ωστόσο, η Κένταλ Τζένερ εικονίζεται να φορά μια μακριά καπαρντίνα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η Κένταλ Τζένερ ανάρτησε φωτογραφίες με το νέο της look στο Instagram, ποζάροντας με ξανθό μαλλί.

Ετικέτες
Exit mobile version