Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

29

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δεξίωση Θεοδώρας Γλύξμπουργκ – Μάθιου Κουμάρ: Η τετραώροφη γαμήλια τούρτα και το γλυκό φιλί
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεξίωση Θεοδώρας Γλύξμπουργκ – Μάθιου Κουμάρ: Η τετραώροφη γαμήλια τούρτα και το γλυκό φιλί

Δεξίωση Θεοδώρας Γλύξμπουργκ - Μάθιου Κουμάρ: Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μητρόπολη Αθηνών

Λαμπερός και άκρως εντυπωσιακός ήταν ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στην Αθήνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μητρόπολη Αθηνών (όπου είχαν παντρευτεί οι γονείς, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας αλλά και ο αδελφός της, Φίλιππος) το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από καθυστέρηση 4 χρόνων και δύο αναβολές. Η νύφη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο κομψό, ρομαντικό νυφικό της δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ επέλεξε ένα πέπλο που είχαν φορέσει βασίλισσες και πριγκίπισσες αλλά και μια ιστορική τιάρα από την Αίγυπτο.

Η τετραώροφη τούρτα γάμου της Θεοδώρας και του Μάθιου

Το γαμήλιο πάρτι έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας. Εκεί το ζευγάρι και οι οικογένειές τους υποδέχτηκαν τους φίλους και τους συγγενείς για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Εντυπωσιακή ήταν και η τετραώροφη τούρτα που έκοψε το ζευγάρι, λίγο μετά την άφιξή του. Ήταν λευκή με ένα εντυπωσιακό λευκό λουλούδι. Το ζευγάρι κόβει την τούρτα χαμογελώντας ενώ ταΐζει ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, ο γαμπρός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, καθώς το απολάμβανε χορεύοντας.

Τα επίσημα πορτρέτα της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ

Λίγο μετά τον γάμο, ο Ανδρέας Μέγκος δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού. Στις επίσημες φωτογραφίες, το ζευγάρι χαμογελάει πλατιά, ενώ ποζάρουν τόσο οι δυο τους όσο και με τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις