Ζώδια σήμερα 29/9: Προβλέψεις για την Κυριακή

PLUS

Ζώδια σήμερα 29/9: Προβλέψεις για την Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 29/9: Πώς θα είναι η μέρα σου;

29.09.2024 | 11:01

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να αναγνωρίσεις ότι θα είναι ευεργετικό για εσένα να αφήσεις τα ηνία σε κάποιον άλλο. Είσαι αισιόδοξη, κάτι που σε βοηθά να ολοκληρώσεις όλες τις υποθέσεις σου και να αντιμετωπίσεις τον περίγυρο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η ανάγκη για ψυχαγωγία είναι έντονη όπως επίσης και γη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Μπορεί να αμφισβητείς μια σχέση και κατά πόσον σου κάνει καλό. Επίσης σήμερα, πρακτικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενα και να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

Ταύρος

Ίσως νοιώσεις ανασφάλεια σχετικά με κινήσεις σου στη δουλειά σήμερα.  Πιθανότατα θα χρειαστεί να απαλλαχθείς από κάποια καθήκοντα και να  εστιάσεις στα πιο σημαντικά.  Όσο προχωρά η μέρα θα αλλάξεις το ρυθμό ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου, ιδιαίτερα αυτούς που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία και τη σύνδεση.  Εάν μπορείς να επωφεληθείς από έξτρα μελέτη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις.

Δίδυμοι

Ο Άρης σχηματίζει μια βοηθητική όψη με τον Κρόνο, που σε παρακινεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικές δραστηριότητες.   Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στην καριέρας και να κάνεις σημαντικά βήματα προς τον βασικό σου στόχο.  Αναγνωρίζεις τη σημασία της στρατηγικής και της υπομονής.  Είναι άλλωστε δοκιμασμένο και αληθινό και θα σταθείς σε αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα.  Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ άνετα με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει και αυτός είναι ο λόγος που νοιώθεις παραγωγική.

Καρκίνος

Θέλεις να νοιώσεις ασφάλεια σήμερα και θα χρειαστεί να λάβεις κάποια μέτρα για να το πετύχεις. Κάποιοι θα σε αμφισβητήσουν και θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν στάσιμη. Κι εσύ με τη σειρά σου θα τους αντικρούσεις και θα προχωρήσεις με περισσότερη δύναμη ώστε να δεις άμεσα απτά αποτελέσματα και την ανταμοιβή που σου αξίζει.  Μπορεί να υπάρξει μια παραγωγική ώθηση που σχετίζεται με την εκπαίδευση, την κοινή χρήση ή τη δημοσίευση.

Λέων

Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη σήμερα και ίσως απογοητευτείς. Αν στην καθημερινότητα σε απασχολούν ασήμαντα πράγματα, σήμερα θα το νοιώσεις έντονα. Ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς και από τα μέσα της ημέρας και μετά ίσως θα χρειαστεί να λειτουργήσεις παρασκηνιακά. Έχεις την υπομονή και θα το ανακαλύψεις πολύ σύντομα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και θα παραμείνει για περισσότερο από δυο ημέρες,  ενισχύοντας τα συναισθήματα σου.  Εστιάζεις στις συναισθηματικές σου υποθέσεις.  Μπορεί επίσης να νοιώσεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις τα πράγματα σήμερα πιο αποτελεσματικά απ’ ότι συνήθως.  Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες θα αναγκαστείς να αφήσεις στην άκρη για λίγο κάποια επιχειρηματικά σχέδια ή οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του ψυχισμού και της εσωτερική σου αναζήτησης σήμερα και θα παραμείνει εκεί για δύο ημέρες. Είναι ιδανικές για ηρεμία και ξεκούραση.  Ωστόσο μπορεί να προκύψει η ανάγκη να ασχοληθείς με μια συνεργασία ή ένα συνεργάτη.  Καθώς η μέρα προχωρά ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε βοηθά να αφήσεις στην άκρη τα συναισθήματα και τις προσδοκίες σου, ώστε να μπορέσεις να εργαστείς προς ένα συγκεκριμένο στόχο με υπομονή.

Σκορπιός

Είναι λίγο πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βάλεις πρώτα τις συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα και να αφήσεις πίσω σου κάτι που σε βαραίνει.  Με την διέλευση Άρη – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά για να δεις πρόοδο χωρίς εκπλήξεις.  Προσπάθησε να ξοδεύεις το χρόνος σου σωστά και να καταβάλεις προσπάθεια σε πιο ασφαλής σκοπούς. Δεν είναι η ώρα για γρήγορες αποφάσεις.  Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για να εργαστείς για να βελτιώσεις μια δεξιότητα, να τελειοποιήσεις μια τέχνη.

Τοξότης

Σήμερα υπάρχει κάποια τάση να ασχοληθείς με μια φιλία ή ομάδα στην οποία ανήκεις και σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά και να αναπτυχτείς.  Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη την περηφάνια σου για χάρη μιας σχέσης  που θέλεις να διατηρήσεις.  Ανεξάρτητα από αυτό, η σημερινή μέρα είναι δυνατή για επίλυση προβλημάτων.  Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, είσαι σε εξαιρετική θέση για να απολαύσεις τα οφέλη μιας αργής αλλά σταθερής προσέγγισης.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αμφισβητήσεις ένα συγκεκριμένο έργο, σχέδιο, μακροπρόθεσμο στόχο ή ακόμα και την τρέχουσα επαγγελματική σου πορεία, αν δεν είσαι βέβαιη ότι σου  κάνει πραγματικά καλό.  Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις στην άκρη την περηφάνια σου για πολύ λίγο, καθώς μπορεί να είναι η καλύτερη πορεία δράσης.  Ταυτόχρονα, μπορεί να είναι πιο εύκολο όχι μόνο να αποδεχτείς, αλλά και να υιοθετήσεις έναν πιο αργό ρυθμό γεγονός που θα σε κάνει πιο σχολαστική.

Υδροχόος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8 οίκο σου σήμερα, μπορείς να είσαι λίγο πιο ευαίσθητη, με τα βαθιά σου συναισθήματα.  Έχεις την τάση να αξιολογείς ή ακόμα και να αμφισβητείς ορισμένες πεποιθήσεις και ενδιαφέροντα σήμερα.  Αναρωτιέσαι αν πραγματικά σε ωφελούν και σε αντιπροσωπεύουν.  Μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσεις τον εγωισμό σου ώστε να βρεθείς σε μια ισχυρότερη θέση.  Καθώς η μέρα προχωρά, στρέφεσαι προς τις πιο πρακτικές λύσεις σε προβλήματα και σε εποικοδομητικά έργα ή προσπάθειες.

Ιχθύες

Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που σκέφτεσαι να αφήσεις μια κακή συνήθεια σήμερα. Με τον Άρη να κινείται σε μια ευνοϊκή όψη προς τον Κρόνο στο ζώδιο σου, μπορεί να εκφραστείς με περισσότερη ένταση και δύναμη. Μετριάζεις την ενέργεια σου, έχεις υπομονή και ο κόσμος σε ακούει με προσοχή.  Λαμβάνεις επίσης πολύ σοβαρά τις ανάγκες σου για ψυχαγωγία και ρομαντισμό και μπορεί να βάλεις ενέργεια σε σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις ένα στόχο που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή ή διασκέδαση.

Πηγή: Tlife
Ετικέτες
Exit mobile version