Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

29

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μωραΐτης για ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αιχμηρή ανάρτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μωραΐτης για ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αιχμηρή ανάρτηση

Αναφερόμενος στους Σωκράτη Φάμελλο και Παύλο Πολάκη, ο στιχουργός κάνει λόγο για «πρωταγωνιστές της μομφής» που δεσπόζουν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Με ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο επανέρχεται στην κριτική του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της Κυριακής που εστιάζει τόσο στην εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους διεκδικητές της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Καρανίκας για «Αυγή»: Κατέληξε κουρελόχαρτο -Κατάπτυστο εργαλείο προπαγάνδας

Αναφερόμενος στους Σωκράτη Φάμελλο και Παύλο Πολάκη, ο στιχουργός κάνει λόγο για «πρωταγωνιστές της μομφής» που δεσπόζουν στο πρωτοσέλιδο, ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη, επίσης υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει: «ο εκλεγμένος πρόεδρος έχει φωτογραφία γραμματοσήμου». «Με ενοχλεί που ακόμα και τα κεφαλάκια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερα από το δικό του (του Στέφανου Κασσελάκη) στην Αυγή της Αριστεράς…» καταλήγει ο κ. Μωραΐτης στην ανάρτησή του στο Twitter.

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

Να σας πω, δε μ’ ενοχλεί που οι πρωταγωνιστές της μομφής δεσπόζουν και ο εκλεγμένος πρόεδρος έχει φωτογραφία γραμματοσήμου. Είναι λογικό, τους ανήκει το κόμμα. Με ενοχλεί όμως που ακόμα και τα κεφαλάκια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερα από το δικό του στην Αυγή της Αριστεράς…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις