ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Η ανάρτηση του Φώτη Κουβέλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Η ανάρτηση του Φώτη Κουβέλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: «Είναι εύκολο να διαλυθεί ένα κόμμα από το να το συντηρήσεις, να το κρατήσεις ζωντανό και χρήσιμο για την κοινωνία»

29.09.2024 | 20:20

Την τοποθέτησή του για τις εσωκομματικές αναταραχές που απασχολούν αυτή την περίοδο τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο Φώτης Κουβέλης.  Στην ανάρτησή του, ο 76χρονος πολιτικός αιτιολογεί την εσκεμμένη «αποχή του από τις διαδικασίες που δεν υπηρετούν το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την ενότητα και την ύπαρξή του», ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής έχει άποψη για τις παθογένειες του κόμματος, ενώ σχολιάζει πως «ξέρει ποιος έχει δίκιο».

Μωραΐτης: Ακόμα και τα κεφαλάκια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερα από του Κασσελάκη στην Αυγή της Αριστεράς

 Ακολουθεί η ανάρτησή του: «Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Έχω άποψη για τα όσα ταλαιπωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Απέχω, όμως, από το να ενταχθώ σε διαδικασίες που δεν υπηρετούν το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την ενότητα και την ύπαρξή του. Ξέρω ποιος έχει δίκιο. Αλλά, ας προσέξουν όλοι: τα σκληρά λόγια που σήμερα λέγονται δύσκολα αύριο μαζεύονται. Είναι εύκολο να διαλυθεί ένα κόμμα από το να το συντηρήσεις, να το κρατήσεις ζωντανό και χρήσιμο για την κοινωνία. Ας εργασθούμε για το δεύτερο. Αυτό συνιστώ σε όσους απευθύνονται σε μένα».

Exit mobile version