Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

30

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Νίκαιας: Βανδάλισαν τις «Καρδιές» Συλλογής Πλαστικών Καπακιών
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Νίκαιας: Βανδάλισαν τις «Καρδιές» Συλλογής Πλαστικών Καπακιών

Άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στις Καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ι. Ρέντη για την ενίσχυση της προσπάθειας αγοράς αναπηρικών αμαξιδίων

Καταστροφές σημειώθηκαν την Παρασκευή 27/09/24 στις Καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Νίκαιας- Αγίου Ι. Ρέντη στις πλατείες Διαμάντως Κουμπάκη και Μήτσου Παπαρήγα για την ενίσχυση της προσπάθειας αγοράς αναπηρικών αμαξιδίων που θα δώριζε σε πολίτες με κινητικά προβλήματα καθώς και στους υπόγειους κάδους ανακύκλωσης στο πλατειάκι Άνω Νεάπολης (τριγωνάκια Σικελιανού- Ν. Καζαντζάκη- Κ. Παλαμά). Στα σημεία βανδαλισμού έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. Νικόλαος Καρδιάς για επιτόπια έρευνα και καταγραφή των ζημιών.

Σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε

«Εκφράζω τη βαθιά λύπη και απογοήτευση μου για την καταστροφή που προκάλεσαν κάποιοι ασυνείδητοι στις καρδιές συλλογής πλαστικών καπακιών που είχαν τοποθετηθεί στις πλατείες Διαμάντως Κουμπάκη και Μήτσου Παπαρήγα για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας να συγκεντρωθούν καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων καθώς και για τις ζημιές στους υπόγειους κάδους ανακύκλωσης στο πλατειάκι Άνω Νεάπολης (τριγωνάκια Σικελιανού- Ν. Καζαντζάκη- Κ. Παλαμά).  Καταδικάζω τέτοιες πράξεις βανδαλισμού οι οποίες πλήττουν την προσπάθεια όλων μας να στηρίξουμε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και να προωθήσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση στην πόλη μας. Οι δράστες δεν έδειξαν ασέβεια σ’ αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου αλλά και απέναντι σε όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την συλλογική προσπάθεια. Ως Δήμος θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε δράσεις αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής προστασίας και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών. Τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις