Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

30

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μηχανοδηγός Ιερά Οδός: Η στιγμή που σταματά τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης
ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανοδηγός Ιερά Οδός: Η στιγμή που σταματά τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης

Μηχανοδηγός Ιερά Οδός: Ο ελεγκτής φέρεται, την ώρα που περνούσε το τρένο, να ήταν απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις της Αθήνας, όπου έχουν σημειωθεί επανειλημμένα ατυχήματα στο παρελθόν. Μηχανοδηγός τρένου σταμάτησε αιφνίδια τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης, με το βίντεο του συμβάντος να ανεβαίνει λίγη ώρα αργότερα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύθηκε στο TikTok, το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, ο μηχανοδηγός φαίνεται να «κοκαλώνει» τον συρμό κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται να ανοίγει το παράθυρο της καμπίνας του και να ζητά εξηγήσεις από τον ελεγκτή της διάβασης, ο οποίος φέρεται, την ώρα που περνούσε το τρένο, να ήταν απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο. Η αμέλεια αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μηχανοδηγού, ο οποίος, αν και υπεύθυνος για την ασφαλή διέλευση του τρένου, θεώρησε αναγκαίο να διακόψει τη διαδρομή για να απευθυνθεί στον ελεγκτή. Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ήταν έντονη, με τον ελεγκτή να φαίνεται ξαφνιασμένος από την αντίδραση του μηχανοδηγού.

«Περνάει το τρένο ρε!» ακούγεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος ο μηχανοδηγός και να αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο.

«Θες να σου κάνω αναφορά ρε;» ρωτούσε ο μηχανοδηγός ενώ ο ελεγκτής εκτόξευσε «γαλλικά» και είπε «άντε τράβα».

Το βίντεο με το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok με την εξής περιγραφή: 

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία;».

 

@haris_torto Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία? #trenose #τρενοσε #hellenictrain #ose #οσε #διάβαση #Τεμπη #ιεράοδός #Κωνσταντινουπόλεως #καρυστιανου #karystianou #train #τρένο #Athens #Αθήνα #Γκάζι #Βοτανικός #τεμπη2023 #τέμπηέγκλημα @HarisDoukas @Καθημερινή ♬ πρωτότυπος ήχος – Haris Tortorelis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις