Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

30

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεάπολη ληστεία: Βίντεο ντοκουμέντο
ΕΛΛΑΔΑ

Νεάπολη ληστεία: Βίντεο ντοκουμέντο

Νεάπολη ληστεία: Χτύπησαν τον έναν υπάλληλο, του αφαίρεσαν την τσάντα και έφυγαν με μοτοσικλέτα

Βίντεο  από τη στιγμή της ένοπλης ληστείας έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ψιλικών στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, δημοσιεύει το Livenews.  Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας κοντινής επιχείρησης, φαίνεται η στιγμή που οι δύο δράστες φτάνουν έξω από το κατάστημα και στήνουν καρτέρι στους δύο προμηθευτές που μόλις έχουν κατέβει από το φορτηγό που στάθμευσαν έξω το μαγαζί. Ο ένας φαίνεται να ορμάει στον υπάλληλο μόλις πλησιάζει στον κάδο απορριμμάτων ενώ ακολουθεί και ο συνεργός του.

Αφού τον ρίχνουν στο έδαφός και τον χτυπούν, μεταξύ άλλων, με την λαβή του πιστολιού που φέρεται να κρατούσαν, αφαιρούν μια τσάντα που είχε μαζί του το θύμα και τρέχουν προς τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που έχουν σταθμεύσει λίγα μέτρα πιο μακρυά, σε ένα στενάκι. Τότε, ο δεύτερος υπάλληλος προσπαθεί να τους ακολουθήσει και τρέχει πίσω τους πετώντας τους μάρμαρα, χωρίς – πιθανότατα – να γνωρίζει ότι έχουν όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της περιοχής, οι δράστες πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσυκλέτα. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις