Τρόμος μπροστά στο αλυσοπρίονο – Ο “εφιάλτης” του δικαστικού επιμελητή και της συζύγου του

ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος μπροστά στο αλυσοπρίονο – Ο “εφιάλτης” του δικαστικού επιμελητή και της συζύγου του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Στις Αρχάνες Ηρακλείου

30.09.2024 | 21:48

Τις σκηνές τρόμου που βίωσαν καταδιωκόμενοι από έναν εξαγριωμένο 42χρονο, ο οποίος τους απειλούσε με αλυσοπρίονο (!) στις Αρχάνες Ηρακλείου, περιέγραψαν στην Αστυνομία ο δικαστικός επιμελητής, που δέχθηκε την αχαρακτήριστη επίθεση με το αλυσοπρίονο, όσο και η σύζυγός του, η οποία βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο καθώς τον συνόδευε στη διεκπεραίωση της εργασίας του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το σοβαρό περιστατικό που έχει αναστατώσει τον κλάδο των δικαστικών επιμελητών αλλά και τον χώρο της Δικαιοσύνης, σημειώθηκε, όταν ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στο σημείο προκειμένου να επιδώσει ένα εξώδικο για λογαριασμό τραπέζης, που αφορούσε το ποσό των 90 ευρώ για μία θυρίδα του 42χρονου. Τότε ο 42χρονος σε κατάσταση αμόκ, όπως λέει η Αστυνομία, άρχισε να καταδιώκει τον 55χρονο δικαστικό επιμελητή ο οποίος μόνο την δουλειά του έκανε, αλλά και την έντρομη σύζυγό του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Κατά τα στοιχεία και τις καταθέσεις των θυμάτων, τους καταδίωκε με το αυτοκίνητό του, κραδαίνοντας το αλυσοπρίονο και τους «έκλεισε» όχι μια, αλλά τρεις φορές τον δρόμο με το αυτοκίνητό του.

Ο έντρομος δικαστικός επιμελητής, που φοβήθηκε και για τη ζωή της συζύγου του, σε κάποια στιγμή της καταδίωξης, βρήκε την ευκαιρία και τον χώρο, άλλαξε κατεύθυνση με οπισθοπωρία και κατάφερε να ξεφύγει. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία, ο 42χρονος συνελήφθη.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η Αστυνομία στην Κρήτη:

«Συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση. Ειδικότερα, το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, κατά την διαδικασία επίδοσης εγγράφου, που πραγματοποιούσε ημεδαπός δικαστικός επιμελητής με ακόμα μια ημεδαπή, στον παραπάνω ημεδαπό δράστη, αυτός τους εξύβρισε, τους απείλησε και κρατώντας αγροτικό εργαλείο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και το εν λόγω αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε. Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».

Exit mobile version