Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

30

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μυρτώ Αλικάκη: Η οικονομική κρίση σε εμένα συνέπεσε με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη
LIFESTYLE

Μυρτώ Αλικάκη: Η οικονομική κρίση σε εμένα συνέπεσε με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη

Μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις δυσκολίες που προέκυψαν την ίδια περίοδο και κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, ανέφερε: «Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα, για κάποιες περιόδους έζησα δύσκολα». Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που στη δική μου περίπτωση, συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση και με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη. Ήταν πολλές παράμετροι που όλες μαζί συνέτειναν στο να είναι μια δύσκολη φάση».

Κλείνοντας, ανέφερε πως για την ίδια μια συναισθηματική δυσκολία μπορεί να είναι χειρότερη από ό,τι μία οικονομική. «Το ξεπέρασα με υπομονή, θετική διάθεση και δουλεύοντας. Θα έλεγα ότι μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, τουλάχιστον για έναν άνθρωπο σαν εμένα», είπε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις