Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

30

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη για Βασάλο: Ενοχλημένη με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων
LIFESTYLE

Βαλαβάνη για Βασάλο: Ενοχλημένη με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η αθλητικογράφος είναι ήδη παντρεμένη με τον Γρηγόρη Μόργκαν και δεν επιθυμεί να μιλάει για τον πρώην σύντροφό της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ενώ ερωτήθηκε και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η αθλητικογράφος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά ανέφερε: «Η ζωή μετά τον γάμο είναι ίδια και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι ένα δαχτυλίδι και τίποτα άλλο». «Όλα είναι ίδια, ήρεμα, ωραία και πολύ χαλαρά, ευτυχισμένα. Η πρόταση γάμου έγινε πριν έναν χρόνο στην Κρήτη. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι αυτή η σχέση οδηγούσε κάπου σοβαρά, αλλά δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή έτσι όπως έγινε».

Νταλάρας στους δημοσιογράφους: Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας
Μάστορας εναντίον δημοσιογράφων: Πατούν επί πτωμάτων για ένα σου κλικ, το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση
Kωνσταντίνος Βασάλος: Απορώ γιατί δεν κατάλαβαν ότι έκανα χιούμορ, όταν είπα γιατί δεν με κάλεσε η Βαλαβάνη στον γάμο της

Αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις ερωτήσεις που της γίνονται σχετικά με εκείνον, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ενοχλημένη: «Επειδή έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία γενικότερα, πρέπει να καταλάβουμε ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου παρακάτω, έχω κάνει το επόμενο βήμα, οπότε δεν θα ήθελα να μιλάω για το παρελθόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το διαγράφω» και πρόσθεσε: «Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πιο ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις. Ήσυχα και αθόρυβα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις