Τέμπη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς, η ανάρτηση Δεληβοριά

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς, η ανάρτηση Δεληβοριά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τέμπη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: "Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€"

01.10.2024 | 16:03

«Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη», δηλώνει ο Φοίβος Δεληβοριάς, μετά το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν συμφωνήσει να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών των νεκρών. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.  Ωστόσο, συγγενείς θυμάτων με δημόσιες τοποθετήσεις τους τις τελευταίες ώρες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη συναυλία, δηλώνοντας πως ο Σύλλογος δεν εκπροσωπεί όλες τις οικογένειες των θυμάτων. Απαντώντας στα ερωτήματα και τις επικρίσεις εκ μέρους τους, ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο πρώτος εκ των συμμετεχόντων στη συναυλία που δηλώνει πως δεν έχει ενδοιασμούς και θα λάβει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Η ανάρτησή του

“Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει πως θέλει να στηρίξει «όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη».  «Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά», γράφει ο ίδιος και κατόπιν απευθύνεται σε όσους έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους με τη συναυλία: «Με σεβασμό στις αντιρρήσεις  από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία». «Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί», καταλήγει και στο πρώτο σχόλιο της ανάρτησής του παραθέτει την τοποθέτηση της Μαρίας Καρυστιανού, εκ μέρους του συλλόγου, για το θέμα.

Τέμπη: Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς για τη συναυλία – “Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€”

Την αντίθεσή του για τη συναυλία εκφράζει ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτηση στο Χ. “Διαβάζω ότι διάφοροι καλλιτέχνες θα παραβρεθούν αφιλοκερδώς στο καλλιμάρμαρο για μια συναυλία που θα είναι αφιερωμένη στα ΤΕΜΠΗ Μεταξύ των καλλιτεχνών είναι και οι @sokratismalamas @ thanasispapakonstantinou@foivosdelivorias και άλλοι . Μέχρι εδώ όλα καλά μέχρι που έπεσε το μάτι μου στο εισιτήριο για την είσοδο με αντίτιμο 15 €. Γνωρίζετε που θα πάνε αυτά τα χρήματα ; Γνωρίζετε ότι ο σύλλογος που το διοργανώνει απαρτίζεται από 6 οικογένειες; Ζητήσατε καταστατικό συλλόγου; Ζητήσατε να δείτε αν είναι νόμιμος ; Γνωρίζετε ότι όλες οι άλλες οι οικογένειες είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά αντίτιμα.

Χαιρετώ την κίνηση σας και ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάτε. Θα σας πω μόνο ακυρώστε την παρουσία σας εκεί διότι θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα. Οποιος έχει οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του συγγενή του και όχι τον αριθμό 57 και πληθυντικό όπως πχ ΘΥΜΑΤΩΝ. Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή την συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο”, καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς.

Exit mobile version