Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

01

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζούλας ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
ΕΛΛΑΔΑ

Ζούλας ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού

"Ο 'Ομιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει και επίσημα ο Κωνσταντίνος Ζούλας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το κανάλι. “Ο Όμιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας με μακρά πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, έχει εργαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ως δημοσιογράφος τόσο στον Τύπο, όσο και σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας μας, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΡΤ, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις καινοτόμες ιδέες του στην αναγέννηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κανάλι. Στα πεπραγμένα της θητείας του αλλά και σε ένα σπαρταριστό περιστατικό του 2019 αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Ζούλας, o οποίος παρέδωσε στις 11/09/2024 τα ηνία της ΕΡΤ στον Γιάννη Παπαδόπουλο, μετά από 5 χρόνια.

Μιλώντας στον χώρο που περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρες τα τελευταία αυτά χρόνια, στο Ραδιομέγαρο και σε ένα γεμάτο από εργαζόμενους και δημοσιογράφους στούντιο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης αποκαλύπτοντας έως και ξεκαρδιστικά περιστατικά, που έγιναν στη δημόσια Τηλεόραση επί των ημερών του. Όπως το γεγονός ότι λόγω της παλαιότητας το 2019 του τεχνικού εξοπλισμού παραλίγο να μην παίξει στην ώρα του το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στη θέση της ΠτΔ, το οποίο έμελλε να προβληθεί σε πανελλαδικό δίκτυο από ένα δικό του στικάκι USB.

Όπως ανέφερε, ο Στέλιος Πέτσας τον είχε ρωτήσει τι ώρα θα έπρεπε να στείλει το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να μεταδοθεί σε όλα τα κανάλια. Ο κ. Ζούλας το ζήτησε 20 λεπτά νωρίτερα, όμως λόγω των παλιών αργών υπολογιστών κινδύνευε να αργήσει να παίξει το βίντεο, και έστειλε μάλιστα μήνυμα στον τότε υπουργό κ. Πέτσα για να δικαιολογήσει την πιθανή καθυστέρηση. “Στις 7 παρά τέταρτο ήμουν σε μια μονταζιέρα, πήγα ο ίδιος το στικάκι για να μην υπάρχει καμία διαρροή και εκεί υπέστην το εξής βάσανο. Υπήρχε μια βασανιστική γραμμή που ανέβαινε από το 0% προς το 100%. Ανέβαινε πολύ αργά”, είπε χαρακτηριστικά. Τελικά, μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας και αφού δεν έβγαινε άκρη από την μονταζιέρα της ΕΡΤ, με το σύστημα να κρασάρει, ο κ. Ζούλας έπαιξε το βίντεο με το διάγγελμα μέσω ενός δικού του USB, στο οποίο αναρωτιόταν τι άλλο μπορεί να είχε μέσα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο περιστατικό, 3 μήνες μάλιστα μετά την έναρξη της θητείας του, θα σήμαινε και το τέλος του στη συγκεκριμένη θέση, αν κάτι πήγαινε στραβά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις