Παπαρίζου – Μαυρίδης δίκη: Η απόφαση του δικαστηρίου

LIFESTYLE

Παπαρίζου – Μαυρίδης δίκη: Η απόφαση του δικαστηρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παπαρίζου - Μαυρίδης δίκη: Η δικαστική απόφαση για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

01.10.2024 | 16:17

Οριστικό τέλος μπήκε στη δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη, για μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006. Η πολυτελής κατοικία στη Γλυφάδα είχε αποκτηθεί με δάνειο που είχε πάρει το πρώην ζευγάρι, ενώ σε αυτήν εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα ο μουσικός παραγωγός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο έλαβε τέλος, με το δικαστήριο να επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί, δηλαδή την εμπορική αξία του 50% του σπιτιού, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι. Πλέον, ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει είτε να αγοράσει το 50% του σπιτιού από την Έλενα Παπαρίζου πληρώνοντας τα παραπάνω, είτε να αποχωρήσει από το σπίτι και αυτό να βγει σε πλειστηριασμό, με τις δύο πλευρές να μοιράζονται το ποσό που θα προκύψει, και στον μουσικό παραγωγό να απομένει να πληρώσει τα μισθώματα που αναλογούν στην τραγουδίστρια για τα χρόνια που δεν εκμεταλλευόταν το οίκημα.

Όπως ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν πως η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει, με τον Γιώργο Λιάγκα να σημειώνει, επικαλούμενος δικές του πληροφορίες, ότι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι πλέον καλές, ενώ, σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, η πλευρά της Έλενας Παπαρίζου ζητάει από τον Τόνυ Μαυρίδη να αποχωρήσει από τη μεζονέτα μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τόνυ Μαυρίδης: Κατέθεσε εξωδικαστική προσφορά στην Έλενα Παπαρίζου

Μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ, η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με τον Τόνυ Μαυρίδη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει ότι ο μουσικός παραγωγός δήλωσε πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το σπίτι και θέλει να παραμείνει γιατί το θεωρεί περιουσία του. Ο παρουσιαστής πρόσθεσε ότι ο μουσικός παραγωγός έχει καταθέσει εξωδικαστική προσφορά στην Έλενα Παπαρίζου προκειμένου να αγοράσει το μερίδιό της στη μεζονέτα και περιμένει απάντησή της. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, το ποσό που πρότεινε ο Τόνυ Μαυρίδης στην Έλενα Παπαρίζου φέρεται να είναι πολύ κοντά σε αυτό που επιδίκασε το δικαστήριο. Σε περίπτωση που η τραγουδίστρια δεχτεί την προσφορά του πρώην συντρόφου της, ο ίδιος θα πρέπει επιπροσθέτως να πληρώσει τα μισθώματα που αναλογούν στην Έλενα Παπαρίζου για τα χρόνια που δεν εκμεταλλευόταν τη μεζονέτα.

 

Exit mobile version