Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

01

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 1/10: Προβλέψεις για την Τρίτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 1/10: Προβλέψεις για την Τρίτη

Ζώδια σήμερα 1/10: Καλό μήνα!

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Καλό μήνα, αγαπητέ Κριέ! Η σημερινή μέρα σε βρίσκει απασχολημένο με ζητήματα ρουτίνας. Στο επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκονται σήμερα οικονομικές υποθέσεις. Επιπλέον, σου μπαίνουν σκέψεις να ξεκινήσεις κάποιο νέο χόμπι ή και άθλημα.

Στα θετικά: Εμφανίζονται νέοι τρόποι να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Στα αρνητικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε ο καιρός να γίνεις λίγο πιο αυστηρός με τον εαυτό σου, αλλά και με τους γύρω σου.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο μήνας ξεκινά κι εσένα σε βρίσκει άκρως δημιουργικό. Σήμερα εκφράζεις νέες ιδέες στα επαγγελματικά σου που θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστείς ως ήθελες. Καλό μήνα!

Στα θετικά: Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, σήμερα κερδίζεις το θαυμασμό όσων βρίσκονται γύρω σου.

Στα αρνητικά: Επειδή η ανάγκη σου να αγαπήσεις και να αγαπηθείς είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες, ενδέχεται να γίνεις κάπως πιεστικός.

Δίδυμος

Καλό μήνα, καλέ μου Δίδυμε! Σήμερα η ημέρα σε ωθεί στο να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικές είναι ορισμένες σχέσεις που διατηρείς στη ζωή σου. Ο μήνας ξεκινά με υποσχέσεις για νέες ανακαλύψεις και ουσιαστική πρόοδο.

Στα θετικά: Σήμερα θα εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου με νέες ιδέες και καινοτόμες λύσεις.

Στα αρνητικά: Καλό θα είναι από σήμερα να αφήσεις πίσω παλιά μοτίβα των σχέσεών σου και να ανοίξεις την καρδιά σου δείχνοντας εμπιστοσύνη έτσι ώστε να θεμελιώσεις μια υγιή επικοινωνία στη σχέση σου.

white ceramic espresso cup with saucer and spoon with heart form

Καρκίνος

Καλέ μου Καρκίνε, η εκκίνηση του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια και ευαισθησία σε όσους ανθρώπους θεωρείς σημαντικούς. Από σήμερα, ανακαλύπτεις νέους τρόπους σύνδεσης με τους γύρω σου και αφήνεις πίσω συμπεριφορές που έχουν αποδειχτεί επιβλαβείς για τις σχέσεις σου.

Στα θετικά: Σήμερα η σκέψη σου είναι ευέλικτη και δημιουργική κι έτσι εμπνέεις το θαυμαστό σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα. Καλό μήνα!

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα ξεχωρίζεις σε οποιονδήποτε τόπο βρεθείς. Επιπλέον, η ημέρα σου είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενες ανακαλύψεις. Είναι η ώρα να πάρεις εκείνο το ρίσκο που από καιρό ήθελες. Καλό μήνα!

Στα θετικά: Έρχεσαι πολύ κοντά στους στόχους σου.

Στα αρνητικά: Είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω τους φόβους σου.

Παρθένος

Παρθένε, καλό σου μήνα! Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει δημιουργικό κι ερωτικό. Ένας αέρας ζωντάνιας χαρακτηρίζει την κάθε σου ιδέα, αλλά και την κάθε σου κίνηση.

Στα θετικά: Σήμερα θα κάνεις μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου που ανανεώνουν τη σχέση σου.

Στα αρνητικά: Είναι σημαντικό να αλλάξεις κάποια πράγματα σε σχέση με το πως αντιμετωπίζεις το χρόνο, τη δουλειά σου και τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου.

flower bouquet inside paper bag

Ζυγός

Ζυγέ μου, καλό μήνα! Η Τρίτη σήμερα σου φέρνει έναν αέρα αρμονίας και ανανέωσης. Η όψη της ημέρας σε καλεί να βρεις την ισορροπία μεταξύ αυτών που θες να μείνουν στη ζωή σου, αλλά και των νέων εισαγωγών σε αυτή.

Στα θετικά: Θα περάσεις μια ημέρα ανανέωσης με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Συνειδητοποιείς ότι έχεις κάπως αμελήσει τα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η Τρίτη σου επιφυλάσσει έντονες εξελίξεις και βαθιές ανακαλύψεις σε σχέση με τους άλλους αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις απρόσμενες συναντήσεις που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό. Καλό σου μήνα!

Στα θετικά: Είναι η ώρα να ανοίξεις την καρδιά σου στο άτομο που έχεις στο μυαλό σου.

Στα αρνητικά: Δεν είναι καλή μέρα να «απλωθείς» οικονομικά.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, να έχεις έναν όμορφο μήνα! Η έναρξη του μηνός σε βρίσκει στο σημείο εκείνο όπου αναζητάς την ισορροπία μεταξύ της ανάγκης σου για περιπέτεια και της ανάγκης σου για σταθερότητα.

Στα θετικά: Είναι μια καλή μέρα για να πάρεις εκείνο το ρίσκο που ήθελες από καιρό στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Αν έχεις δεσμό αισθάνεσαι πως πρέπει να φροντίσεις να δείχνεις προς τα έξω την καλύτερη πτυχή του και να προστατεύσεις το ταίρι σου από «κακές γλώσσες», αν όχι δεν έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις.

woman wearing black crop top

Αιγόκερως

Καλό σου μήνα, Αιγόκερε! Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις δημιουργικές λύσεις που θα δώσουν ώθηση στα πλάνα σου για το μέλλον. Η ημέρα σου γεννά φρέσκες ιδέες, αλλά και σε γεμίζει την απαιτούμενη ενέργεια.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου μέλλεται να πάρεις μεγάλη χαρά.

Στα αρνητικά: Καλό είναι στα επαγγελματικά και οικονομικά σου να αποφύγεις τα ρίσκα.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα καλό θα ήταν να ακούς την διαίσθησή σου και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Αν το κάνεις πράγματι αυτό ο μήνας σου θα είναι πολύ καλός!

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά εμφανίζονται νέες ευκαιρίες.

Στα αρνητικά: Είναι σημαντικό να απαλλαγείς από κάποιο μοτίβο σου στα ερωτικά σου.

Ιχθύς

Καλό μήνα να έχεις, Ιχθύ! Σήμερα η ημέρα σε κάνει να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά στην αλήθεια. Η Τρίτη σε ωθεί να κάνει ουσιαστικές και εποικοδομητικές αλλαγές χωρίς ενδοιασμούς.

Στα θετικά: Μια υπέροχη ημέρα η ημερινή για τα αισθηματικά σου- είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι.

Στα αρνητικά: Εκκρεμούν κάποιες παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά σου και καλό θα ήταν να αρχίσεις από σήμερα να τις λύνεις.

a cup of coffee and a cell phone on a table

In.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις