Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

01

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Φαραντούρης Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Φαραντούρης Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία

«ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά» είναι το σύνθημα του ευρωβουλευτή

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Φαραντούρης.  «Ξεκινάμε. Με αίσθημα ευθύνης και πίστη στις αξίες και τις αρχές μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά», αναφέρει στο βίντεο της υποψηφιότητάς του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται σήμερα να προχωρήσει μπροστά. Η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη έχει να ακολουθήσει μόνο έναν δρόμο. Μπροστά», αναφέρει στο βίντεο. Πέραν του βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο κ. Φαραντούρης έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητάς του από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η τρολιά της τρολιάς

Ο Νίκος Μωραΐτης αποφάσισε να ενεργοποιήσει τους υποτίτλους του βίντεο του κ. Φαραντούρη στο Χ, οι οποίοι παραφράζουν πλήρως τα λεγόμενα του κ. Φαραντούρη, με τον στιχουργό να γελάει με τις δυσλειτουργίες που προκύπτουν. «Παιδιά, δεν είναι τρολιά. Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ. Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες!», γράφει.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Φαραντούρης δημοσιοποίησε το βίντεο χωρίς υποτίτλους στους λογαριασμούς που διαθέτει σε όλες τις πλατφόρμες, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν ο Νίκος Μωραΐτης τρολάρει τον ευρωβουλευτή ή τον εαυτό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

Παιδιά, δεν είναι τρολιά.

Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ.

Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες! 😂

«Βριστούμε σύγχυμα» (στα σίγουρα, όπως πάμε).

«Πείθηκε γιατί έχουμε ανακατέψεις» (μέχρι αναγούλας).

«Κλα Porsche» (και κλο Ferrari).

Μία υποψιφειότητα πολά ιπποσχόμενη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις