Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

03

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύντροφος Ιωνά – Ισραήλ: “Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες”
ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Ιωνά – Ισραήλ: “Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες”

Σύντροφος Ιωνά - Ισραήλ: Τον αποχαιρετά με 20 φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα

Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηση που έκανε η κοπέλα του Ίωνα Καρούση που σκοτώθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ. Μετά το story που είχε κάνει στο Instagram, η Μαργαρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση με κοινές τους φωτογραφίες, ενώ μεταξύ άλλων έγραψε: «Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω».

Η ανάρτηση της συντρόφου του Ίωνα Καρούση στο Instagram

«Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ενας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή… Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου. Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω,

Με πολυ πολύ αγάπη

Η Μαργαριτούλα σου».

«Είδα την είδηση για την επίθεση, του έστειλα SMS, δεν απάντησε ποτέ…»

Νωρίτερα, η κοπέλα του 26χρονου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο σύντροφός της βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, πώς μόλις είδε τι έγινε του έστειλε μήνυμα, αλλά δεν της απάντησε ποτέ, ενώ αναγνώρισε το πτώμα του μόλις είδε φωτογραφία από το σημείο που σημειώθηκε το μακελειό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις