Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

03

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χριστίνα Κοραή αδερφή: «Έχασα το στήριγμά μου – Έγινε δότρια, τέσσερα άτομα έχουν δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!»
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστίνα Κοραή αδερφή: «Έχασα το στήριγμά μου – Έγινε δότρια, τέσσερα άτομα έχουν δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!»

Χριστίνα Κοραή αδερφή: Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο

Στην πρόσφατη απώλεια της αδελφής της, η οποία έγινε δότρια οργάνων δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε 4 ανθρώπους, αναφέρθηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή. Η γνωστή δημοσιογράφος επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης, 01/10, στην εκπομπή Live News, με την ίδια να αναφέρεται συγκινημένη στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον θάνατο της αδελφής της, αλλά και στο μεγάλο δώρο που έκανε εκείνη σε 4 ανθρώπους, δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, καθώς ήταν δότρια οργάνων.

Χριστίνα Κοραή: Η συγκινητική αναφορά της δημοσιογράφου στην αδελφή της που έφυγε από τη ζωή

«Δυστυχώς, χάσαμε την αδελφή μου, το στήριγμά μου, την ανάσα μου, τη ζωή μου, αλλά και αυτό είναι ένα οικογενειακό μας θέμα, αυτή η τεράστια απώλεια. Εκείνο, όμως, που θέλω να πω, γιατί μέσα σε αυτή την οδύνη κυριολεκτικά ήταν ανακούφιση, ένα ευεργετικό άγγιγμα στον πόνο μας, είναι το ότι η αδερφή μου ήθελε να γίνει δωρήτρια οργάνων», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κοραή.

«Έγινε, λοιπόν, και μας ενημέρωσαν ότι αποδέχθηκαν από το Ιπποκράτειο να γίνει δότρια, και στη συνέχεια μας ενημέρωσαν ότι 4 άνθρωποι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ένα νέο χαμόγελο, μια νέα ελπίδα χάρη στην αδελφούλα μου. Είχε αυτή τη μεγαλοσύνη όσο ζούσε και εμείς σεβαστήκαμε αυτή την επιθυμία της, και η οικογένεια αυτό θέλουμε, όταν φύγουμε από τη ζωή, αυτή είναι η επιθυμία μας. Είναι πολύ δυνατό το μήνυμα να σώζονται ζωές. Όταν κάποιος φεύγει, μπορεί κάποιος άλλος να ζήσει», συνέχισε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη η δημοσιογράφος.

«Αυτό το χαμόγελο της ζωής, πραγματικά είναι ένα άγγιγμα ψυχής. Αυτό που ξεχωρίζω μέσα στην οδύνη που έζησα, ήταν όταν μου τηλεφώνησαν από το Ιπποκράτειο για να μου πουν ότι μπορούν να μεταμοσχευθούν τα όργανα, και όταν ρώτησα αν βρέθηκαν λήπτες και πήρα θετική απάντηση, ήταν ένα μάθημα ζωής», κατέληξε συγκινημένη η Χριστίνα Κοραή. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε γνωστοποιήσει τον θάνατο της αδελφής της μερικές ημέρες νωρίτερα, μέσω ανάρτησής της στο Χ, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις