Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

03

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζολί σύντροφος: Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες περί ειδυλλίου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζολί σύντροφος: Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες περί ειδυλλίου

Τζολί σύντροφος: Η κοινή τους εμφάνιση έρχεται δύο ημέρες αφότου ο Akala βρέθηκε στο πλευρό της Τζολί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Maria»

Η Αντζελίνα Τζολί φημολογείται ότι βγαίνει με τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή Akala. Οι φήμες περί ειδυλλίου κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο μερικές νέες φωτογραφίες έριξαν νέο λάδι στη φωτιά. Το Σαββατοκύριακο, ο 40χρονος καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που διοργανώθηκε από την 49χρονη Αντζελίνα Τζολί για την εταιρεία της, Atelier Jolie. Ο Akala φαίνεται καθαρά σε μια φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στην εν λόγω εκδήλωση λίγο πριν εμφανιστούν στην ίδια συλλογή φωτογραφιών οι εικόνες της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού. Η ηθοποιός έπαιρνε συνέντευξη από τον Μουσταφά στον εκθεσιακό χώρο του Atelier Jolie, στην Great Jones Street. Η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ φορούσε ένα γκρι κοστούμι και μαύρες μπότες, ενώ καθόταν. Ο Αkala φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι και βρισκόταν στο κοινό.

Η κοινή τους εμφάνιση έρχεται δύο ημέρες αφότου ο Akala βρέθηκε στο πλευρό της Τζολί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Maria», στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, που έλαβε χώρα στο Alice Tully Hall στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης. Η Τζολί έχει εμφανιστεί πολλές φορές δημόσια με τον Akala, παρόλο που πηγές είπαν στο People ότι είναι απλώς φίλοι. Η ηθοποιός πυροδότησε τις φήμες περί σχέσης με τον Akala όταν εθεάθησαν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο της στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, τον Αύγουστο. Το In Touch είχε ισχυριστεί ότι η ηθοποιός έβγαινε ιδιωτικά με τον μουσικό για «περισσότερο από ένα χρόνο». Ο Akala βρέθηκε με την Τζολί και τις κόρες της στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Calabash, στην Τζαμάικα, τον Μάιο του περασμένου έτους. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε τότε ότι ο Akala ήταν «πολύ προστατευτικός μαζί της».

Η Τζολί και ο Akala μοιράζονται έναν ισχυρό δεσμό, με μια δεύτερη πηγή να αναφέρει: «Μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Έκαναν πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια που επικεντρώνονται σε παγκόσμια ζητήματα, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Άντζι μιλάει πολύ γι’ αυτόν». Η πηγή του People ισχυρίστηκε ότι η Τζολί είναι «αυτή τη στιγμή single και δεν βγαίνει με κάποιον σοβαρά». Ο Akala δεν είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο η Τζολί συνδέεται μετά το διαζύγιό της. Πριν από αρκετά χρόνια είχε εμφανιστεί με τον The Weekend.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις