Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

05

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κιάρα Φεράνι Αθήνα: Η αδιαθεσία και το λαμπερό event
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιάρα Φεράνι Αθήνα: Η αδιαθεσία και το λαμπερό event

Κιάρα Φεράνι Αθήνα: Ποιοι celebrities πήγαν στο δείπνο που έκανε

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κιάρα Φεράνι, με αφορμή το λανσάρισμα της make-up collection της σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Πέμπτης, 03/10.   Τη διάσημη Ιταλίδα influencer συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την ίδια να μιλάει στους δημοσιογράφους και, μεταξύ άλλων, να δηλώνει «πανέτοιμη» για έναν νέο έρωτα, μετά τον χωρισμό της από τον Ιταλό ράπερ Fedez. «Είμαι μια χαρά, θα μείνουμε για δύο ημέρες. Στην Ελλάδα μού αρέσει το φαγητό, ο κόσμος, τα νησιά, η θάλασσα. Μου αρέσει η ελληνική κουλτούρα. Η χωριάτικη σαλάτα είναι το αγαπημένο μου ελληνικό φαγητό. Ξέρω τη λέξη “παρακαλώ” στα ελληνικά», ανέφερε η Κιάρα Φεράνι σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, και πρόσθεσε ότι «είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το λανσάρισμα των καλλυντικών μου στην Ελλάδα, νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ». «Τα παιδιά μου δεν ήρθαν μαζί μου, καθώς θα μείνω μόνο για δύο ημέρες στην Ελλάδα για δουλειά. Είμαι πανέτοιμη για έναν νέο έρωτα», σημείωσε η ίδια.

Κιάρα Φεράνι: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για το λανσάρισμα των καλλυντικών της

Ωστόσο, η πρώτη ημέρα της Κιάρα Φεράνι στην Αθήνα δεν ήταν όπως η ίδια σχεδίαζε, αφού, όπως αποκάλυψε με story που δημοσίευσε, ένιωσε άρρωστη. «Έζησα τη χειρότερη μέρα την Τετάρτη. Όλη την ώρα ένιωθα άρρωστη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν πάλι άρρωστη για πέντε ημέρες. Ένιωσα καλύτερα το Σαββατοκύριακο, βγήκα, και ξαφνικά την Τετάρτη ήμουν χάλια ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κιάρα Φεράνι.

Το πρωί της Πέμπτης, 3/10, η διάσημη influencer ένιωσε καλύτερα και έκανε μία φωτογράφιση για ένα εξώφυλλο, ενώ στη συνέχεια ετοιμάστηκε για το event στο Notos.

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/10 η Κιάρα Φεράνι έφτασε στο πολυκατάστημα Notos στο κέντρο της Αθήνας για να παρουσιάσει την Chiara Ferragni make-up collection που διοργανώνει η POINT F GROUP -επίσημh αντιπρόσωπος της Chiara Ferragni Makeup Collection.

Έξω από το πολυκατάστημα είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες fans της, μεταξύ αυτών και κάποια δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz, με την ίδια να φωτογραφίζεται μαζί τους και να υπογράφει αυτόγραφα.

Κιάρα Φεράνι: Το δείπνο με τους Έλληνες celebrities

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η Κιάρα Φεράνι επέστρεψε στο ξενοδοχείο της και άλλαξε ρούχα, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε το δείπνο της σε γνωστό στέκι στη νυχτερινή Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες της, αλλά και εκπροσώπους της εγχώριας showbiz.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις