Το νέο επαγγελματικό βήμα της Παναγιώταρου – “Είμαι προετοιμασμένη για τα σχόλια”

LIFESTYLE

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Παναγιώταρου – “Είμαι προετοιμασμένη για τα σχόλια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Εννοείται ότι κάνω μαθήματα φωνητικής, είμαι πολύ καλή μαθήτρια»

04.10.2024 | 18:32

Στη διαφορετική σεζόν που ξεκινάει για την ίδια, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκαλύπτοντας ότι θα ασχοληθεί για πρώτη φορά επαγγελματικά με το τραγούδι. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι θα εμφανίζεται μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη και τη Σάγια, ενώ τόνισε ότι περιμένει ότι θα υπάρξουν σχόλια, καθώς είναι κάτι που θα κάνει πρώτη φορά επαγγελματικά. Η ίδια μίλησε και για το πώς αντιμετωπίζει πλέον τις σχέσεις της, σημειώνοντας ότι «για να δημοσιοποιήσω ξανά σχέση μου θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί».

«Φέτος θα είναι μια πολύ δημιουργική και διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν το είχε επιχειρήσει να το ξεκινήσω επαγγελματικά. Ήξερα, όμως, ότι κάποια στιγμή θα το κάνω, γιατί η μουσική είναι κάτι που αγαπώ, που λατρεύω. Ξεκινάω τις εμφανίσεις μου με τη Νίνα Λοτσάρη και τη Σάγια», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Μετά το J2us άνοιξε ο δρόμος στο κομμάτι της μουσικής. Στις εμφανίσεις μου θα τραγουδάω όλα τα είδη μουσικής, και αυτό με γεμίζει γιατί είμαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος», συνέχισε η ίδια.

«Εννοείται ότι κάνω μαθήματα φωνητικής»

«Κάνω μαθήματα φωνητικής, είμαι πολύ καλή μαθήτρια και πολύ αυστηρή. Ξέρω ότι επειδή είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω επαγγελματικά, θα υπάρχουν σχόλια. Αυτό είναι στο πρόγραμμα, από τη στιγμή που σε ξέρει ο κόσμος και εκτίθεσαι», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μιλώντας, τέλος, για το πώς αντιμετωπίζει πλέον τις σχέσεις της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημείωσε ότι:

«Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο προσεκτικός και ζυγίζεις τα πράγματα. Για να δημοσιοποιήσω ξανά σχέση μου θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί. Δεν μου αρέσει μετά από ένα διάστημα να πατάω το όνομά μου στο Google και να βλέπω διάφορες σχέσεις μου. Μου αρέσει να υπάρχουν άνδρες-σταθμοί στη ζωή μου, όπως είναι ο πρώην άνδρας μου, που ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου, αλλά και ο πρώην σύντροφός μου».

 

Exit mobile version