Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

04

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στο club των δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ η Σελένα Γκόμεζ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο club των δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ η Σελένα Γκόμεζ

Η Σελίνα Γκόμεζ αισθάνεται περήφανη για το σημείο στο οποίο έχει φτάσει, αλλά δεν θέλει να μιλάει για τα χρήματα

Η Σελένα Γκόμεζ έγινε πριν μερικές μέρες και επίσημα δισεκατομμυριούχος. Σύμφωνα με τη λίστα του Bloomberg Billionaire Index, μόλις στα 31 της, η Γκόμεζ είναι μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες που μπαίνουν στο club των δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ. Η περιούσια της αποτιμάται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά η πορεία της προς το success story της, δεν ήταν καθόλου εύκολη. «Μπορώ να θυμηθώ περίπου επτά φορές που το αυτοκίνητό μας κόλλησε στον δρόμο επειδή μας είχαν τελειώσει τα χρήματα για τη βενζίνη», δήλωσε η Σελένα Γκόμεζ στο Elle το 2012, αφηγούμενη την εποχή που μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας. «Η μητέρα μου εγκατέλειψε τα πάντα για μένα και είχε περίπου τρεις δουλειές». Μερικά χρόνια αργότερα, και ούσα πλέον μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο, η Σελένα αισθάνεται περήφανη για το σημείο στο οποίο έχει φτάσει.

Η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building», μίλησε στο «Entertainment Tonight», κατά την εμφάνισή της το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα (30/09), σημειώνοντας πως είναι «ευγνώμων» για το ότι μπήκε στη λίστα του Bloomberg Billionaire Index. Ωστόσο, υποστήριξε πως είναι «κακόγουστο το να μιλάμε για χρήματα». Η ίδια, φυσικά, τόνισε ότι «πραγματικά δίνω όλα τα εύσημα στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα της Rare Beauty. Είναι αυτοί που έκαναν αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα. Οπότε είναι μεγάλη μου τιμή και απλά χαίρομαι».

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο, η Σελένα Γκόμεζ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της Rare Beauty, μόλις η εταιρεία έφτασε σε αποτίμηση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Δεν έχω κανένα σχέδιο σχετικά με αυτό, ειλικρινά», δήλωσε στο περιοδικό Time και πρόσθεσε: «Θα παραδεχτώ ότι μερικές φορές με καταβάλλει. Έχω αυτό το περίεργο πράγμα στο κεφάλι μου, όπου αν επικεντρωθώ στους αριθμούς, θα χάσω ό,τι είναι αυτό που έκανε τη Rare Beauty, Rare Beauty». «Ποτέ δεν ήθελα να βγάλω πολλά χρήματα και αυτό ήταν όλο», είχε σημειώσει τότε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις